HyperX Cloud 2 dip ses

yasin.51

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2015
Mesajlar
58
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler, benim şöyle bir sorum olacak. Ben amazon.com.TR'den HyperX Cloud 2 almıştım ve dip ses problemi olduğu için iade ettim. Sonrasında Gamepower kizaru aldım ve onu da dip ses problemi olduğu için iade ettim, yeniden HyperX Cloud 2 sipariş ettim. Trendyol'dan tekrar dip ses problemi yaşarım diyerek korkuyorum. Acaba benim bilgisayarımda mı problem var yoksa aldığım ürünlerde mi sorun var tam anlayabilmiş değilim. Onlardan önce ise Rampage R41 reactor almıştım ama onda dip ses problemi yaşamadım. O da 6 ay sonra hiçbir neden yokken bozuldu. Garantiye gönderdim, iade formu ile bana geri gönderdiler. Burada bilgili insanlar çok olduğu için buraya yazma gereği duydum. Yardımcı olursanız sevinirim, eğer bu alacağım HyperX Cloud 2 de de dip ses problemi olursa Rampage Fury X almayı düşünüyorum. Buradan Recep Baltaş ya da Ali Güngör'den de yardım etmelerini rica ediyorum. Şöyle bir şey eklemek istiyorum. HyperX Cloud 2 Update'lerini yaptım ve 3.5mm jack girişinde de denedim. Jack girişinde dip ses almadım, USB 3.0 da denedim ama maalesef başka bilgisarayım olmadığı için başka bilgisayarda deneyemedim.
Sistem özellikleri.
Anakart: A320M-H
RAM işlemci: Ryzen 5 1600.
Güç kaynağı: Rampage 80 Gold 500W.
Kasa: Rampage Raider.
SSD: HyperX Fury 120 GB.
HDD: WD 1 TB 7200 RPM.
Ekran kartı: NVIDIA GTX 1060 6 GB Gaming X
Benim sistemimden dolayımı acaba dip ses problemi.
Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2 almak zorunda mısınız? 6. yaşına girmiş ve fazlasıyla sorunu bulunan bir kulaklık, alınmamalı artık. Maksimum bütçenizi belirtirseniz güncel ve sorunsuz bir model önerebiliriz.
 
Cloud 2 almak zorunda mısınız? 6. yaşına girmiş ve fazlasıyla sorunu bulunan bir kulaklık, alınmamalı artık. Maksimum bütçenizi belirtirseniz güncel ve sorunsuz bir model önerebiliriz.

Merhaba konuyu biraz hortlattim kusura bakmayiin benim 2 3K arası bir kulaklık bakıyorum Max 3.5 olabilir Wireless kulaklık var mıdır oneriniz sorunsuz
 

Yeni konular

Geri
Yukarı