HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

Bence biraz bekle. Bende Cloud 2 Wireless var dolaptan 2200 TL'ye almıştım sadece ses kısma tuşu ses kısmıyordu o da Cloud serilerinde kronikmiş zaten. Cloud 2 varken Core alma.

Core u kimse önermiyor hocam, şahsen kullanmadım ama normal Cloud 2'ye göre çok farkı var herhalde.

Core u kimse önermiyor hocam, şahsen kullanmadım ama normal Cloud 2'ye göre çok farkı var herhalde.

Düz Core alınmaz ama Core 2 alınabilir. Cloud 2 ile Core 2 kıyasladığım zaman stereo kullanımda Cloud 2 çok daha başarılı geldi fakat bass konusunda Cloud 2 Core daha başarılı olmuş. FPS oyunları için alınacaksa net Cloud 2 alınmalı. Stereo ses, FPS oyunlarında daha başarılı sonuçlar veriyor.

Core değil Cloud 2 Wireless modeli var ama kablosuz düşünmüyorum sizce düz Cloud 2 alıp geçmeli miyim 3.500'e

Core değil Cloud 2 Wireless modeli var ama kablosuz düşünmüyorum sizce düz Cloud 2 alıp geçmeli miyim 3.500'e
3500 fazla almayın o paraya indirimlerde cloud 3 wireless bulunuyor. 2300 TL bandında bulunabiliyor ara ara takip edin.

3500 fazla almayın o paraya indirimlerde Cloud 3 Wireless bulunuyor. 2300 TL bandında bulunabiliyor ara ara takip edin.

Bu fiyat bandında Corsair H80 veya daha iyi olan önerebileceğiniz başka kulaklık var mıdır?
Bir de Cloud 3 ses seviyesiyle Cloud 2 ses seviyesi arasında çok bir fark var mı?

Hocam 3.5'e kablolu Cloud 2 almanızı tavsiye etmem açıkçası, 3.500 TL'ye Cloud 2 Wireless var 2. el garantili kutulu temiz ürünler. Bu arada ben de kablolu istiyordum ama kablolu kullandıktan sonra kablosuzun ne kadar rahat olduğunu anlıyorsunuz

Hocam o fiyatta temiz şekilde wirelees buldum ama Cloud 3 le Cloud 2 arasında kaldım. Çünkü daha önce Cloud 2 deneyimledim bir fikrim var ama Cloud 3 hakkında deneyimim yok kötü yorumlar gördüm karar veremiyorum.

Hocam o fiyatta temiz şekilde wirelees buldum ama Cloud 3 le Cloud 2 arasında kaldım. Çünkü daha önce Cloud 2 deneyimledim bir fikrim var ama Cloud 3 hakkında deneyimim yok kötü yorumlar gördüm karar veremiyorum.

Uygun fiyata 6-7 aylık garantisi olanlar bulunabiliyor hocam bence bekleyin biraz ayrıca dolap uygulamasından da bakın. Cloud 3 kablolu ve Cloud 2 Wireless karşılaştırdım FPS oyunlarında Cloud 2 çok daha önde.

Uygun fiyata 6-7 aylık garantisi olanlar bulunabiliyor hocam bence bekleyin biraz ayrıca dolap uygulamasından da bakın. Cloud 3 kablolu ve Cloud 2 Wireless karşılaştırdım FPS oyunlarında Cloud 2 çok daha önde.

Çok sağ olun hocam aklımın takıldığı yer tam olarak buydu daha uygun şekilde Cloud 2 Wireless 2. el bulmaya çalışacağım.

Hocam Cloud 3 Wireless 4000'e geliyor sizce 0 Cloud 3 Wireless mi yoksa Cloud 2 Wireless mi?
@Shinsoo

Son düzenleme:
2000 TL civarına cloud 3 bulursanız cloud 3 wireless almanıza gerek yok bence. Daha geçen hafta cloud 3 wireless amazonda 3500 TL'ye satılıyordu. Şu an indirimsiz alacaksanız aradaki 2000 TL'lik farka değmez bence. 2400 elo CS2 Faceit kasıyorum son 6 ayda 3-4 tane kulaklık rahat denemişimdir. Aralarında en performanslı bulduğum kulaklık Cloud 2 Wireless oldu. Corsair void elite, cloud 2 core wireless, cloud 3 kablolu ve sonra olarak cloud 2 wireless modellerini denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…