HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

Core u kimse önermiyor hocam, şahsen kullanmadım ama normal Cloud 2'ye göre çok farkı var herhalde.

Düz Core alınmaz ama Core 2 alınabilir. Cloud 2 ile Core 2 kıyasladığım zaman stereo kullanımda Cloud 2 çok daha başarılı geldi fakat bass konusunda Cloud 2 Core daha başarılı olmuş. FPS oyunları için alınacaksa net Cloud 2 alınmalı. Stereo ses, FPS oyunlarında daha başarılı sonuçlar veriyor.

Core olan modelleri var, Core u pek bilmiyorum. Ama normal Cloud 2 Wireless varsa alınır ama Core alınır mı? Emin değilim. Çok competitive bir oyuncu değilseniz alınabilir çünkü Wireless kulaklığın avantajı aşırı fazla. Bende şu an kablolu var Wireless'a geçmeyi düşünüyorum.

Core değil Cloud 2 Wireless modeli var ama kablosuz düşünmüyorum sizce düz Cloud 2 alıp geçmeli miyim 3.500'e

3500 fazla almayın o paraya indirimlerde Cloud 3 Wireless bulunuyor. 2300 TL bandında bulunabiliyor ara ara takip edin.

Bu fiyat bandında Corsair H80 veya daha iyi olan önerebileceğiniz başka kulaklık var mıdır?
Bir de Cloud 3 ses seviyesiyle Cloud 2 ses seviyesi arasında çok bir fark var mı?

Core değil Cloud 2 Wireless modeli var ama kablosuz düşünmüyorum sizce düz Cloud 2 alıp geçmeli miyim 3.500'e

Hocam 3.5'e kablolu Cloud 2 almanızı tavsiye etmem açıkçası, 3.500 TL'ye Cloud 2 Wireless var 2. el garantili kutulu temiz ürünler. Bu arada ben de kablolu istiyordum ama kablolu kullandıktan sonra kablosuzun ne kadar rahat olduğunu anlıyorsunuz :D

Hocam 3.5'e kablolu Cloud 2 almanızı tavsiye etmem açıkçası, 3.500 TL'ye Cloud 2 Wireless var 2. el garantili kutulu temiz ürünler. Bu arada ben de kablolu istiyordum ama kablolu kullandıktan sonra kablosuzun ne kadar rahat olduğunu anlıyorsunuz :D

Hocam o fiyatta temiz şekilde wirelees buldum ama Cloud 3 le Cloud 2 arasında kaldım. Çünkü daha önce Cloud 2 deneyimledim bir fikrim var ama Cloud 3 hakkında deneyimim yok kötü yorumlar gördüm karar veremiyorum.

Hocam o fiyatta temiz şekilde wirelees buldum ama Cloud 3 le Cloud 2 arasında kaldım. Çünkü daha önce Cloud 2 deneyimledim bir fikrim var ama Cloud 3 hakkında deneyimim yok kötü yorumlar gördüm karar veremiyorum.

Uygun fiyata 6-7 aylık garantisi olanlar bulunabiliyor hocam bence bekleyin biraz ayrıca dolap uygulamasından da bakın. Cloud 3 kablolu ve Cloud 2 Wireless karşılaştırdım FPS oyunlarında Cloud 2 çok daha önde.

Uygun fiyata 6-7 aylık garantisi olanlar bulunabiliyor hocam bence bekleyin biraz ayrıca dolap uygulamasından da bakın. Cloud 3 kablolu ve Cloud 2 Wireless karşılaştırdım FPS oyunlarında Cloud 2 çok daha önde.

Çok sağ olun hocam aklımın takıldığı yer tam olarak buydu daha uygun şekilde Cloud 2 Wireless 2. el bulmaya çalışacağım.

Hocam Cloud 3 Wireless 4000'e geliyor sizce 0 Cloud 3 Wireless mi yoksa Cloud 2 Wireless mi?
@Shinsoo

Son düzenleme:
Çok sağ olun hocam aklımın takıldığı yer tam olarak buydu daha uygun şekilde Cloud 2 Wireless 2. el bulmaya çalışacağım.

Hocam Cloud 3 Wireless 4000'e geliyor sizce 0 Cloud 3 Wireless mi yoksa Cloud 2 Wireless mi?
@Shinsoo
2000 TL civarına cloud 3 bulursanız cloud 3 wireless almanıza gerek yok bence. Daha geçen hafta cloud 3 wireless amazonda 3500 TL'ye satılıyordu. Şu an indirimsiz alacaksanız aradaki 2000 TL'lik farka değmez bence. 2400 elo CS2 Faceit kasıyorum son 6 ayda 3-4 tane kulaklık rahat denemişimdir. Aralarında en performanslı bulduğum kulaklık Cloud 2 Wireless oldu. Corsair void elite, cloud 2 core wireless, cloud 3 kablolu ve sonra olarak cloud 2 wireless modellerini denedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı