HyperX Cloud 2 ile ses kasarken zorlanmak

revanche

Zeptopat
Merhabalar HyperX Cloud 2 kulaklık B450M S2H anakart var. Kulaklığın ses kartını anakartın girişine takıyorum ama kulaklığın sesi beni tatmin etmedi. Yani ses kasarken zorlanıyorum. Bluetooth kulaklığım SoundSurge 85 mesela onla bile daha rahat kasıyorum yapmam gereken ayar var mı acaba HyperX Cloud 2 ilgli yardımcı olur musunuz?

Oyun için ses çıkış cihazı HyperX Cloud 2 yapıyorsunuz değil mi?

Evet hocam 7.1 kapalı ama ses kasarken falan sesler çok net gelmiyor adamın nerede olduğu ses yüksek onda sıkıntı yok ama dediğim gibi örneğin ben middeyim adam lowerda biraz sesi zor duyuyorum yüksek olmasına rağmen tavsiyeniz nedir ayarı falan var mı Cloud 2'nin.

Garip bir durum ses yüksek geliyor ama aynı zamanda tam algılanmıyor. Hiçbir fikrim yok belki bir ayarı falan vardır ama bilmiyorum.

Hocam kusura bakmayın, sorunuzu tam olarak algılayamadım o yüzden sorarak başlayacağım. Kulaklığı USB ile mi yoksa 3.5mm jak ile mi kullanıyorsunuz ? Eğer USB kartıyla kullanıyorsanız pek bir ayar yapmanıza gerek yok açıkçası, zira sesler tamamen net ve dengeli geliyor. En azından benim deneyimim bu şekilde. Eğer 3.5mm jak ile bağladıysanız Realtek HD Audio programına girip ayar yapmakta fayda olabilir. Ayar yapmaktan kastım atıyorum EQ ayarlarını değiştirebilirsiniz ya da sanal çevresel ses ayarını açıp kapatabilirsiniz.

Hocam kusura bakmayın, sorunuzu tam olarak algılayamadım o yüzden sorarak başlayacağım. Kulaklığı USB ile mi yoksa 3.5mm jak ile mi kullanıyorsunuz ? Eğer USB kartıyla kullanıyorsanız pek bir ayar yapmanıza gerek yok açıkçası, zira sesler tamamen net ve dengeli geliyor. En azından benim deneyimim bu şekilde. Eğer 3.5mm jak ile bağladıysanız Realtek HD Audio programına girip ayar yapmakta fayda olabilir. Ayar yapmaktan kastım atıyorum EQ ayarlarını değiştirebilirsiniz ya da sanal çevresel ses ayarını açıp kapatabilirsiniz.
Hocaam Usb ile bağlı demek istediğim şu rahat ses kasamıyorum yapmam gereken ayar veya başka bir şey var mı

Hocaam Usb ile bağlı demek istediğim şu rahat ses kasamıyorum yapmam gereken ayar veya başka bir şey var mı
Hocam ben mesela CS:GO'da Dust 2 haritasında "CT" iken "mid" bölgesine bakarken B'ye giden adamları ya da tüneldeki adamları çok rahat duyabiliyorum. Bunun için herhangi bir ses ayarı yapmadım açıkçası. Ya da 7.1 ayarını açmadım. Maalesef bir çözüm sunamayacağım ben. Belki ses sizi tatmin etmemiştir ya da size gelen üründe problem vardır diyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı