HyperX Cloud 2 ile ses kasılmıyor

Valla kral arkadaşın dediği gibi olabilir memnun olanda çok şikayetçi olanda, yüzlerce post var forumlarda razer v2x siparişi verdim cloud 2 yi iade edip 3 te 2 si fiyatına gelince deneyip tecrübelerimi anlatırım
yalnız o aldığın yurt dışı malıdır o fiyata aldıysan ve 7.1 aktif edemiyorsun yurt dışı malı sattıkları için genelde en büyük hatayı burada yapmışsın zaten usb ses kartlı black shark v2x 2bin altına alman imkansız mediaM. satılıyor 2bine o da 3.5mm jak girişli :) geçmiş olsun şimdiden sana yurt dışı mal almışsın. İçinden kod çıkıyor o kod ile 7.1 i aktif ediyorsun ama o sattıklarının %85 genelinde aktif olmuyor. Şikayetçi olan çok dediklerin kulaklığın ayarlarını yapmadan ve yanlış kullananlar şuann.

yalnız o aldığın yurt dışı malıdır o fiyata aldıysan ve 7.1 aktif edemiyorsun yurt dışı malı sattıkları için genelde en büyük hatayı burada yapmışsın zaten usb ses kartlı black shark v2x 2bin altına alman imkansız mediaM. satılıyor 2bine o da 3.5mm jak girişli :) geçmiş olsun şimdiden sana yurt dışı mal almışsın. İçinden kod çıkıyor o kod ile 7.1 i aktif ediyorsun ama o sattıklarının %85 genelinde aktif olmuyor. Şikayetçi olan çok dediklerin kulaklığın ayarlarını yapmadan ve yanlış kullananlar şuann.
Bakıcaz forumda duyduğum anlatılan ayarlarıda yaptım bu arada Loudness eqo vesaire bir çok şey bir kaç programlada denedim steelseries sonar vb. düzelme olmadı

Sıkıntı yok elimde olup beğenmediğim bişey dense yeni ürünü denemeyi yeğlerim.

Bide harbiden cloud 2 ciler bi kaç arkadaş daha var vatanı savunur gibi savunuyosunuz reklam aldınız sanıcam en son :D

Bakacağız forumda duyduğum anlatılan ayarları da yaptım bu arada loudness eqo vesaire birçok şey birkaç programlada denedim SteelSeries Sonar vb. düzelme olmadı.

Sıkıntı yok elimde olup beğenmediğim bir şey dense yeni ürünü denemeyi yeğlerim.

Bir de harbiden Cloud 2 ciler birkaç arkadaş daha var vatanı savunur gibi savunuyosunuz reklam aldınız sanacağım en son :D

Kulaklık boğuk olabilir belki fxsound kullanın EQ programı belki işinize yarayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı