HyperX Cloud 2 ile sesin geldiği yeri tespit edememe

LEAME

Kilopat
Benle aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varmış ama tam çözüm bulamadım. CS:GO oynarken SteelSeries Arctis 3 ile çok rahat ses kasabiliyordum. Cloud 2'yi aldığımdan bu yana ses kasmak için ilave çaba sarfetmem gerekiyor. 90 derece ile 180 dereceden aynı sesi alıyorum. Cloud 2'nin kutusundan çıkan ses kartıyla beraber kullanıyorum, 7.1 özelliği kapalı ve firmware güncellemesi yapıldı. Garantilik işi yoktur umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benle aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varmış ama tam çözüm bulamadım. CS:GO oynarken SteelSeries Arctis 3 ile çok rahat ses kasabiliyordum. Cloud 2'yi aldığımdan bu yana ses kasmak için ilave çaba sarfetmem gerekiyor. 90 derece ile 180 dereceden aynı sesi alıyorum. Cloud 2'nin kutusundan çıkan ses kartıyla beraber kullanıyorum, 7.1 özelliği kapalı ve Firmware güncellemesi yapıldı. Garantilik işi yoktur umarım.

Çözüm bulabildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı