HyperX Cloud 2 kadife yastık mı kullanmalı deri yastık mı?

Usta sorma ya kötü oldu kadife padlerle efsane olmuştu.
Sesler niye gitti onu anlamadım sesle beraber mikrofon da gitti durduk yerde var mıdır öneriniz.
Bence PC portlarını ve kabloyu falan kontrol et, kulaklığın ses kartına bak, ses kartını taktığın portta da sorun olabilir, başka cihazda denedin mi? Durduk yere bozulacak bir kulaklık değil, 4.5 senede bir sürü defa yere düştü, kaç kere kablosu takıldı ve yere çakıldı ancak hala çalışıyor sorunsuz biçimde.

Cloud 2'ye iyi diyen hayatında hiç üst seviye bir kulaklık kullanmamıştır çok belli.
Ben de bu tarz yorumlara kanıp almıştım çok pişman oldum amazon sağolsun iade ettim direkt. Kulaklık zaten ses düzeyini %40'ın üstüne aldığınızda dip ses yapmaya başlıyor en basit sorunlarından biri.
Yandan çok fazla baskı yapıyor bu yüzden sesi kaliteli gibi geliyor fakat değil sadece bass var tiz hiç yok. Kafayı aşırı derecede ağrıtıyor.
Blackshark V2 X'de deri pad'e sahip ne ağrı yapıyor ne kafayı sıkıyor.

Cloud 2'ye iyi diyen hayatında hiç üst seviye bir kulaklık kullanmamıştır çok belli.
Ben de bu tarz yorumlara kanıp almıştım çok pişman oldum amazon sağolsun iade ettim direkt. Kulaklık zaten ses düzeyini %40'ın üstüne aldığınızda dip ses yapmaya başlıyor en basit sorunlarından biri.
Yandan çok fazla baskı yapıyor bu yüzden sesi kaliteli gibi geliyor fakat değil sadece bass var tiz hiç yok. Kafayı aşırı derecede ağrıtıyor.
Blackshark V2 X'de deri pad'e sahip ne ağrı yapıyor ne kafayı sıkıyor.
EQ yaptınız mı hocam? Kablosuz modeli bilmiyorum ama kablolu modelde sıfır dip ses var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı