HyperX Cloud 2 Kalitesinde Kulaklık Önerisi

Deeper

Megapat
Daha fazla  
Amazon Prime indirimlerinden yeni kulaklık almayı düşünüyorum ama sizce ne almalıyım.

Son 5 yılda 2 yıl boyunca Razer Kraken 7.1 kullandım ve son 3 yıldır ise HyperX Cloud 2 kullanıyordum ki her şeyi ile mükemmel bir kulaklık fakat aynı kulaklığı bu kadar uzun süre kullandığımdan aynı modeli tekrar almayı B planı gibi düşünüyorum, Kraken'i ise almayı pek düşünmüyorum çünkü elimde ki model durduğu yerden çok fazla soyuluyor.

Ses kalitesi olarak özellikle ise mikrofon kalitesi olarak Cloud 2'den daha iyi veya aynı düzeyde bir kulaklık olması benim için daha öncelikli konfor ise pek sorun değil.

Corsair Void Pro nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Void Pro çok kaba duruyor, sana Corsair HS70 almanı öneririm.
Dediğiniz kulaklığın testlerine baktım ve mikrofonu benim için pek tatmin edici değil, ek olarak HS70 te oluyor mu bilmiyorum fakat eğer kablosuz çalışabilme özelliğine sahip bir kulaklık alacak isem aynı zamanda kablolu da çalışmasını isterim.
Ses kartın fena değilse Alpha çok iyi bir seçim olur.
HyperX Cloud 2 den kalma USB ses kartım var fakat Alpha bütçe olarak biraz aşıyor.

Başka bir kulaklık öneriniz var mıdır ?

Referans kulaklık derken siz ne anlıyorsunuz bilmiyorum ancak herhalde kastedilen düz bir frekans eğrisine sahip olması, ki ben böyle bir frekans eğrisi görmedim daha. Ses kaynağından çıkan sesi kendi karakterini katmadan, orjinaline en yakın şekilde kulağa iletmeye çalışır denir ama çoğu kulaklığın amacı budur başarılı olur veya olamaz. Birde monitör kulaklıklar varmış. İzleme manasına gelen "Monitör" mikrofona şarkı söylerken, mikrofonun aldığı kendi sesinizi aynı anda kulaklığınıza vererek sesinizi kulaklığınızda duymanıza yarar. Artık ses kartlarının çoğunda bile monitör özelliği bulunmaktadır. Ses kartının mikrofon izleme özelliğini aktif ettiğinizde mikrofonunuzdan çıkan sesi kulaklığınızda duyabilirsiniz. Aynı anda müzik açıp kendi sesinizi müzikle de karıştırabilirsiniz. Anlayacağınız kulaklıkların yanına gelen isimlerin (monitör, referans vs.) pek bir esprisi yoktur benim gözümde pazarlama stratejiside diyebiliriz. Önerilip övülen ve sizinde kullandığınız Hyperx Cloud'da Qpad QH-90 kulaklığı ile aynı olan monitör kulaklığı olarak geçen Takstar Pro80'in mikrofon takılmış halidir. Samson SR850'ye gelecek olursak fiyatını fazlasıyla hakeden tam bir f/p ürünü kulaklıktır. Şuan bende kullanıyorum hatta FPS oyunlarında ses kasmak için kullanıyorum.

Referans kulaklık derken siz ne anlıyorsunuz bilmiyorum ancak herhalde kastedilen düz bir frekans eğrisine sahip olması, ki ben böyle bir frekans eğrisi görmedim daha. Ses kaynağından çıkan sesi kendi karakterini katmadan, orjinaline en yakın şekilde kulağa iletmeye çalışır denir ama çoğu kulaklığın amacı budur başarılı olur veya olamaz. Birde monitör kulaklıklar varmış. İzleme manasına gelen "Monitör" mikrofona şarkı söylerken, mikrofonun aldığı kendi sesinizi aynı anda kulaklığınıza vererek sesinizi kulaklığınızda duymanıza yarar. Artık ses kartlarının çoğunda bile monitör özelliği bulunmaktadır. Ses kartının mikrofon izleme özelliğini aktif ettiğinizde mikrofonunuzdan çıkan sesi kulaklığınızda duyabilirsiniz. Aynı anda müzik açıp kendi sesinizi müzikle de karıştırabilirsiniz. Anlayacağınız kulaklıkların yanına gelen isimlerin (monitör, referans vs.) pek bir esprisi yoktur benim gözümde pazarlama stratejiside diyebiliriz. Önerilip övülen ve sizinde kullandığınız Hyperx Cloud'da Qpad QH-90 kulaklığı ile aynı olan monitör kulaklığı olarak geçen Takstar Pro80'in mikrofon takılmış halidir. Samson SR850'ye gelecek olursak fiyatını fazlasıyla hakeden tam bir f/p ürünü kulaklıktır. Şuan bende kullanıyorum hatta FPS oyunlarında ses kasmak için kullanıyorum.
Öncelikle yazınız için teşekkür ederim sanırım bu kulaklığı düşüneceğim fakat uzun süre kullanımda konfor olarak nasıl ? Ve ayrı bir mikrofon öneriniz var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı