HyperX Cloud 2 Kulaklık alınır mı?

Alper Bozkurt

Hectopat
HyperX Cloud 2 almayı düşünüyorum, ama çok kararsız kaldım çok eskidi diyenler var. Mikrofonu kötü falan ama uzun zamandır izlediğim yayıncılarda ve arkadaşlarımda Cloud 2 var ve memnunlar tek sorun mikrofon gibi geliyor bana sizin fikriniz nedir?

Cloud isterseniz Cloud Alpha önerebilirim. Onun dışında BlackShark V2 USB de iyi.

Hyper X Cloud 2 çok iyi bir kulaklık değil. FPS tarzı oyunlarda ayak sesi dinlemek için kulaklığın tiz sesi önemliymiş. Tiz kalitesi çok iyi değil o kulaklığın.

Screenshot_1.jpg

Hayır asla fiyatını hak etmiyor bütçe arttırık BlackShark V2 alın kat kat daha iyi.
Ses kasmak zor o kulaklıkla ayrıca çok eski bir model.

Sanırım FPS tarzı oynamıyorsan al diyecektin. 😅

Şöyle yorumları gördükçe kahkaha atıyorum. Ses kasılmıyormuş o kulaklıkla :) birkaç tane CS:GO maçı izle kim hangi kulaklığı kullanıyor bir ara bak tamam mı abicim :)
Ben direk bir örneğini vereyim CS:GO'nun köklü takımlarından Cloud9 ekibi tamamen Cloud2 kullanmaya devam ediyor.

Hayır asla fiyatını hak etmiyor bütçe arttırık BlackShark V2 alın kat kat daha iyi.
Ses kasmak zor o kulaklıkla ayrıca çok eski bir model.

Sanırım FPS tarzı oynamıyorsan al diyecektin. 😅

Yıl 2022 ve yüzlerce profesyonel CS ya da Valorant oyuncusu hala Cloud 2 kullanmakta. Eski model olunca 10 yıl önce üretileni satıyorlar falan mı sanıyorsunuz anlamadım ki. BlackShark V2 ben de öneririm Cloud 2'nin muadilidir kendisi ama aralarında çok bir fark varmış ya da Black shark V2 çok daha iyiymiş diye de bir şey yok. Kaldı ki onun fiyatı olmuş +1600 TL. Aradaki farkı vermeyecek hiçbir şeyi yok. Ayrıca Cloud 2'nin satıcısı Amazon. Kulaklık gibi hijyenik kategoriye giren bir ürün de bile memnun kalmazsan iade alabiliyorlar.

Yıl 2022 ve yüzlerce profesyonel CS ya da Valorant oyuncusu hala Cloud 2 kullanmakta. Eski model olunca 10 yıl önce üretileni satıyorlar falan mı sanıyorsunuz anlamadım ki. BlackShark V2 ben de öneririm Cloud 2'nin muadilidir kendisi ama aralarında çok bir fark varmış ya da Black shark V2 çok daha iyiymiş diye de bir şey yok. Kaldı ki onun fiyatı olmuş +1600 TL. Aradaki farkı vermeyecek hiçbir şeyi yok. Ayrıca Cloud 2'nin satıcısı Amazon. Kulaklık gibi hijyenik kategoriye giren bir ürün de bile memnun kalmazsan iade alabiliyorlar.

Sonunda mantıklı bir yorum yazan bir şeyleri bilen birisi canını yerim kardeşim :)

10 yıl önce üretileni satmıyorlar ama 10 yıldır kulaklık aynı bir değişiklik olmadı.
Ayıyeten profesyonel dediklerinin %99'zu güzelim HyperX'ten aldığı sponsorlukla paralarını sayıyor.

Şöyle yorumları gördükçe kahkaha atıyorum. Ses kasılmıyormuş o kulaklıkla :) birkaç tane CS:GO maçı izle kim hangi kulaklığı kullanıyor bir ara bak tamam mı abicim :)
Ben direk bir örneğini vereyim CS:GO'nun köklü takımlarından Cloud9 ekibi tamamen Cloud2 kullanmaya devam ediyor.

Sponsor olduğu için olabilir mi? 🙃

Kısacası gayet de FPS tarzı oyunlar oynuyorsan 1200 TL'ye alabileceğin daha iyi* başka ürün yok. Şahsen gidip de Black shark v2'ye 1600 TL vermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı