HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Faturanızı hazır edin şimdiden.

Teşekkürler Amazon üzerinden aldım kutunun içinden fatura çıkmadı e-fatura olarak kabul ederler sanırım.
Yenisi gönderilir diye düşünüyorum kulaklığın menteşesinin 2 tarafında da çatlaklar var.

Evet yenisi gönderiliyor, sabırla onların yazdıklarına cevap verin. E-faturayı SS almanız yeterli olacaktır. Ben öyle yapmıştım.

Tamamdır teşekkürler hafta sonu çalışmıyorlar galiba muhtemelen hafta içi cevap verirler.

Şimdi benim elimde fatura yoktu bugün gönderdiler fotoğrafını bende HyperX'e attım ama tekrar bot mesaj attı support/RMA seçiyim mi yoksa bana geri dönerler mi?

Tamamdır teşekkürler hafta sonu çalışmıyorlar galiba muhtemelen hafta içi cevap verirler.

Şimdi Twitter'dan faturamın ve kulaklığın resimlerini istediler faturamı ve kulaklığımın resimlerini gönderdim cevap bekliyorum.

Herkese merhabalar konuyu görünce üye oldum. Ben de bu sıkıntıdan kaynaklı firmaya ulaştım. Elimdeki Cloud 2 kulaklığın fotoğraflarını isteyerek bana Cloud 2'nin stoklarında olmadığını ve bana Cloud Alpha gönderebileceklerini söylediler. Bu model hakkında net bir bilgim yok. Sizce kabul edeyim mi yoksa başka bir model için uğraşayım mı bilemedim. Sizin fikriniz nedir

Please expect to receive an email confirmation anytime soon

Also, please Note, if approved, we will issue a shipping for the newest version of your headset, the Cloud II Core Wireless, as we don't have your current available. We hope you'll like it

Bana böyle mesaj geldi şimdi yapmam gereken bir şey var mı? Bir de ne kadar sürede gelir tahminen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…