HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler yazın isterseniz bana da hafta sonu cevap gelmeyince hafta içi tekrardan yazmıştım cevap gelmişti.

Start over yazdım hocam bir daha aynı şeyleri yazayım diye ondan sonra cevap geldi. Şimdi fotoğrafları attım yeniden cevap bekliyorum.

HyperX en son 12 Haziran'da yeni parça göndereceğine dair mail atmıştı. İki gün önce "bizim kulaklıklar nerede kaldı?" minvalinde bir mail attım, cevap geldi.

Yedek parçanızın şu anda stokta bulunmadığı ve tahmini varış tarihi belirtilmediği konusunda bilgilendirildik.

Durumunuzun, çözüm üzerinde çalışan yönetim ekibimize iletildiğini lütfen unutmayın. Bir güncelleme aldığımızda sizinle iletişime geçeceğiz.

Sebep olduğumuz herhangi bir rahatsızlık için özür dileriz.

HyperX en son 12 Haziran'da yeni parça göndereceğine dair mail atmıştı. İki gün önce "bizim kulaklıklar nerede kaldı?" minvalinde bir mail attım, cevap geldi.

Yedek parçanızın şu anda stokta bulunmadığı ve tahmini varış tarihi belirtilmediği konusunda bilgilendirildik.

Durumunuzun, çözüm üzerinde çalışan yönetim ekibimize iletildiğini lütfen unutmayın. Bir güncelleme aldığımızda sizinle iletişime geçeceğiz.

Model hangisi hocam sizin. Kablosuz falan mı yoksa Cloud 2 mi direkt.

Bana da aynı dönüşü yaptılar bizim kulaklıklar yalan oldu herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı