HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı

zedwish

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Cloud 2 kulaklığım kırıldı bununla ilgili 20 sayfalık bir konu okudum ama cevap yazamadığım için buraya atacağım herkesin yaptığı gibi. Markaya Twitter'den yazdım. Gerekli şeyler olduktan sonra şöyle bir mesaj attılar:

Thank you, please expect to receive an email confirmation anytime soon :)
Çevirisi: Teşekkür ederim, en kısa zamanda bir e-posta onayı almayı bekleyin :)

Bundan sonra bir mail geldi.

Sayın Taha.
HP destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Bu e-posta servis talebinizi onaylar, olayınızın ayrıntıları aşağıdadır.

HP ürün ve hizmetlerinizle ilgili daha fazla yardım için lütfensupport.hp.com adresini ziyaret edin.

Olay numarası blabla – oluşturuldu.

Olay numarası kısmında 10 haneli bir sayı yazıyordu.

DHL'den falan baktım kargo takibi için ama sayıda bir şey yoktu. Şimdi gelecek mi yoksa onay mı aldı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tekrar bir mail geldi o da şöyle

Dear Taha,

We can confirm that your warranty claim has been approved.

You will receive a separate shipping confirmation with tracking details from HP once the part has been shipped.

Please do not hesitate to contact us again, by stating your reference number as stated in the subject field.

Kind Regards,

Referans kodu falan demiş ama bir referans numarası veya kargo takip numarasıda gelmedi

Parça demişler kulaklık göndermeyecekler mi acaba?

HP'den gelen mailde Cloud 2 Black-red yazıyordu son gelen HyperX mailinde gelen yazıda yedek parça diyordu o son mailde gelen koda DHL'den baktım teslimat onaylandır diyor bir şey gelecek ama parçamı kulaklıkmı onu anlamadım

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı