HyperX Cloud 2 muadili kulaklık önerisi

Bütçe
2500

Barış Tanyeli

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
259
Çözümler
1
Genellikle CS2 ve Valorant oynuyorum, sesleri iyi almam gerekiyor. Aynı zamanda mikrofon kaliteside güzel olması gerekiyor ne önerirsiniz? Cloud2 hala alınır mı?
 
Bence alınır diğer arkadaşların görüşlerini de dikkate al kendin karar ver
 
Genellikle CS2 ve Valorant oynuyorum, sesleri iyi almam gerekiyor. Aynı zamanda mikrofon kaliteside güzel olması gerekiyor ne önerirsiniz? Cloud2 hala alınır mı?

2023 Temmuz ayında Cloud Alpha aldım başka marka model kullanmış birisi olarak aşırı memnunum. Pek fark yok Cloud Alpha ve Cloud 2 arasında CS de Valorant'ta aşırı rahat uzaklığı hissedebiliyorsunuz yanınızda kaç kişi koştuğunu anlayabiliyorsunuz. Film şarkı sesleri de gayet güzel Cloud Alpha'nın tek eksik yönü ses kartı dahil değil olsa daha tatlı olurdu Cloud2 de kullandım malzeme ve ses kalitesi olarak o fiyat bandında bana göre daha kaliteli ürün yok.
 
Şu anda bu kulaklığı HP üretiyormuş sanırım ve Kingston'un ürettiğine göre kötü anlamda sağlamlık farkı varmış doğru mu bu?

Hocam benim aldığım ürün şans eseri olarak Kingston'un ürettiği model geldi. HP'nin ürettiği modeli hiç görmedim ama garantisi olduğundan sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
 
Kimin ürettiğini nasıl anlayabiliriz?
aygıt yöneticisi - DİSK SÜRÜCÜLERİ
1715619550918.png

1715619576432.png
 
Kulaklık için konuşuyorduk hocam.
Sırf rekabetçi için lazımsa Cloud 2/3 bence sınıfının en iyilerinden. Kingston mı HP mi üretmiş derken yanlış bilmiyorsam HP sadece yetkili servisi. Üreten yine Kingston olması lazım. Kulaklığın kutusunu görmeden de anlamanız biraz zor. Tabi o da dediginiz gibi bir üretim farklılığı varsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı