HyperX Cloud 2 servis nasıl gönderilir?

Daha fazla  
Cloud 2 var menteşe kısmında çatlaklar ve pedlerde aşınma var garantim devam ediyor, garanti belgesinde ki numarayı HP servisini aradım Cloud 2 ile HyperX ilgileniyor dediler işlem yapmadılar HyperX'in de Türkiye şubesi yok diye biliyorum ne yapacağım?

Satın aldığınız yerle iletişime geçin.

HyperX'in sitesinden iletişime geçeceksiniz. Mesai saatleri içerisinde canlı desteğe başvurun. Onlar sizden isim, soyisim, ürün ve ürün sorunu hakkında bilgi isteyecek.

Daha sonra sizden e posta isteyecektir. Oradan iletişim devam edecek. Garanti sürecinin devamı için ürün fotoğrafı ve fatura isteyecek. Bunları mail ile gönderdikten sonra bilgiler doğrulanırsa adres ve TC kimlik numarası isteyecek. Müşteri hizmetleri bu bilgileri RMA departmanına yönlendirecek. RMA departmanı uygun bulursa (çoğunlukla öyle oluyor) yeni ürün gönderimi yapacak.

Bu iletişim için İngilizce gerekiyor. ChatGPT veya Google Çeviri kullanmanız lazım.

HyperX Shop - Support bu siteden istenilen bilgiler ile doldurdum ve yolladım ayrıca Twitter üzerinden de bir bildiri yaptım yeterli olur mu? Yoksa canlı destek saatlerini bekleyip bir de oradan ulaşayım mı?

HyperX Shop - Support bu siteden istenilen bilgiler ile doldurdum ve yolladım ayrıca Twitter üzerinden de bir bildiri yaptım yeterli olur mu? Yoksa canlı destek saatlerini bekleyip bir de oradan ulaşayım mı?
Canlı destekle işi daha hızlı çözersiniz. Oradan da deneyin.

1 hafta önceki konuda Corsair uluslararası desteği bırakmış diyorlardı.

Geri bildirim yapmıyorlar. Canlı desteğe mesai saatleri içerisinde ulaşın.

1 hafta önceki konuda Corsair uluslararası desteği bırakmış diyorlardı.
Bilgim yok hocam. Ben 1 ay önce falan yaptım. Sonlanmış olabilir.

Şimdi baktım arkadaş Amazon ile iletişime geçtiğinde onlar da yardımcı olmamış. Uluslararası desteği sonlandırdılarsa Amazon'un yardımcı olması gerekirdi.

Bir de canlı desteğe ulaşabilsem ulaşamadım bir türlü kapalı bekleyeceğim biraz bakalım.

Bir de canlı desteğe ulaşabilsem ulaşamadım bir türlü kapalı bekleyeceğim biraz bakalım.
Hocam garanti belgesinde ilgili yetkili servis veya distribütör bilgisi bulunur. Yapmanız gereken distribütör veya yetkili servis ile iletişime geçmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…