HyperX Cloud 2 servis nasıl gönderilir?

Hocam garanti belgesinde ilgili yetkili servis veya distribütör bilgisi bulunur. Yapmanız gereken distribütör veya yetkili servis ile iletişime geçmek.

Konuda belirttiğim gibi garanti belgesinde bulunan firma HP bilgisayar ve baskı teknolojileri. Numarayı internetten buldum fakat aradığımda HyperX ilgileniyor denildi.

Konuda belirttiğim gibi garanti belgesinde bulunan firma HP bilgisayar ve baskı teknolojileri. Numarayı internetten buldum fakat aradığımda HyperX ilgileniyor denildi.
Doğru. Garanti süreci ile HyperX, ürün gönderimi ile HP ilgileniyor. Bana gelen ürün de HP tarafından gönderilmişti.

HyperX garantin olduğunu doğrulayamadık diyor Amazon doa belgesi lazım diyor hiçbir taraf üstüne bir şey almıyor olaya bak bildiğin mağdur ediyorlar.

Sanırım parça gönderilecek ben yeni kulaklık gönderilirler diye bekliyorum olduğu kadar artık.

Dosya Ekleri

• 1717145636375.png
    1717145636375.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Kargo'ya vermişler bile son durum görseldeki gibi bende kulaklık gelir diye bekliyorum umarım kulaklıktır parça değildir. Çok uğraştım bu arada garantiniz doğrulanamıyor falan dendi bayağı mailleştim uğraşınca çözdüm size de teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1717162071370.png
    1717162071370.png
    50,1 KB · Görüntüleme: 100

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı