Bunu indirdim ve WinRar olarak indi. Nasıl kuracağımı vs bilmiyorum.B460M PRO İşletim sistemini seçip dahili ses sürücüsünü indirip kurmalısın.
Bunu indirdim ve WinRar olarak indi. Nasıl kuracağımı vs bilmiyorum.B460M PRO İşletim sistemini seçip dahili ses sürücüsünü indirip kurmalısın.
Tam şu an yapabilmiştim ve bilgisayarı yeniden başlatıyorum şimdi.Direk içindeki setup kuracaksın. Bilgisayarı yeniden başlatmanı isteyecek. Daha sonra denetim masası ses kısmına girdiğinde realtek görebilirsin.
Denetim masası ses kısmından girdikten sonra kulaklığı arka kısımdaki jak taktığında oradan ayarları yapabilirsin. Sana uygun olanı ayarlarsın.Tam şu an yapabilmiştim ve bilgisayarı yeniden başlatıyorum şimdi.
Tamamdır. Jak girişini yapmadan önce ayarları yapamıyorum/görüntüleyemiyorum ama sanırım değil mi?Denetim masası ses kısmından girdikten sonra kulaklığı arka kısımdaki jak taktığında oradan ayarları yapabilirsin. Sana uygun olanı ayarlarsın.
Evet. Realtek açıp Jak taktığında direk önüne gelecek zaten. Orada ses ayarı mikrofon seviyesi ve 4 5 farklı ses tonu gibi ayarlar gelecek.Tamamdır. Jak girişini yapmadan önce ayarları yapamıyorum/görüntüleyemiyorum ama sanırım değil mi?
Jak taktığımda olacak/görüntülenecek bunlar sanırım.
İlginiz için çok teşekkürler.Evet. Jak taktığında direk realtek ekranı önüne gelecek zaten. Orada ses ayarı mikrofon seviyesi ve 4 5 farklı ses tonu gibi ayarlar gelecek.
İlginiz için çok teşekkürler.
Jak girişini hemen yapmayacağım. Belki daha sonra. Belki ayarları yapma konusunda sorun yaşarsam buradan size yanıt vererek tekrar destek isteyebilirim ilerleyen günlerde![]()
Kulaklığın kendisi mi böyle yoksa hatalı driver mi yükledik bilmiyorum ama ben de hâlâ aynı. Ama ben alıştım. Ses kasabiliyorum alıştığım için. Yani sorun buysa eğer çözemedim maalesefMerhaba, Valorant'ta Cloud 2 ile ses kasamama sorununu çözebildiniz mi? yeni aldığım Cloud 2 kulaklığında bende aynı sorunu yaşamaktayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.