HyperX Cloud 2 ses ayarı nasıl yapılır?

Direk içindeki setup kuracaksın. Bilgisayarı yeniden başlatmanı isteyecek. Daha sonra denetim masası ses kısmına girdiğinde realtek görebilirsin.

Tam şu an yapabilmiştim ve bilgisayarı yeniden başlatıyorum şimdi.
Denetim masası ses kısmından girdikten sonra kulaklığı arka kısımdaki jak taktığında oradan ayarları yapabilirsin. Sana uygun olanı ayarlarsın.

Denetim masası ses kısmından girdikten sonra kulaklığı arka kısımdaki jak taktığında oradan ayarları yapabilirsin. Sana uygun olanı ayarlarsın.
Tamamdır. Jak girişini yapmadan önce ayarları yapamıyorum/görüntüleyemiyorum ama sanırım değil mi?
Jak taktığımda olacak/görüntülenecek bunlar sanırım.

Tamamdır. Jak girişini yapmadan önce ayarları yapamıyorum/görüntüleyemiyorum ama sanırım değil mi?
Jak taktığımda olacak/görüntülenecek bunlar sanırım.
Evet. Realtek açıp Jak taktığında direk önüne gelecek zaten. Orada ses ayarı mikrofon seviyesi ve 4 5 farklı ses tonu gibi ayarlar gelecek.

Evet. Jak taktığında direk realtek ekranı önüne gelecek zaten. Orada ses ayarı mikrofon seviyesi ve 4 5 farklı ses tonu gibi ayarlar gelecek.
İlginiz için çok teşekkürler.

Jak girişini hemen yapmayacağım. Belki daha sonra. Belki ayarları yapma konusunda sorun yaşarsam buradan size yanıt vererek tekrar destek isteyebilirim ilerleyen günlerde

@MakeMyDay ayn aga benim de bugün elime ulaştı kulaklık ben de jbl tune 500 kablolu kullanıyordum ve valorantta surround hariç her şeyi daha iyiydi resmen

İlginiz için çok teşekkürler.

Jak girişini hemen yapmayacağım. Belki daha sonra. Belki ayarları yapma konusunda sorun yaşarsam buradan size yanıt vererek tekrar destek isteyebilirim ilerleyen günlerde

Merhaba, Valorant'ta Cloud 2 ile ses kasamama sorununu çözebildiniz mi? yeni aldığım Cloud 2 kulaklığında bende aynı sorunu yaşamaktayım.

Merhaba, Valorant'ta Cloud 2 ile ses kasamama sorununu çözebildiniz mi? yeni aldığım Cloud 2 kulaklığında bende aynı sorunu yaşamaktayım.
Kulaklığın kendisi mi böyle yoksa hatalı driver mi yükledik bilmiyorum ama ben de hâlâ aynı. Ama ben alıştım. Ses kasabiliyorum alıştığım için. Yani sorun buysa eğer çözemedim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…