Hyperx Cloud 2 Soldan Ses Gelmiyor

ogunnozdemir

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller. Kulaklığın bu dibinden ses kartına gelen kabloda temassızlık var ve sol taraftan ses gelmiyor. Jakın dibinden biraz bastırınca ses geliyor fakat öyle tutmak gerekiyor. Bu kablonun değişim şansı var mı? Daha önce böyle bir problem yaşayıp çözen var mı?

20250213_134225.jpg

Dosya Ekleri

• 20250213_134203.jpg
    20250213_134203.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 19
Elektrikçi bir abiye verirseniz sadece kablo sorunuysa 10 dakikada halleder. Yine de garanti süresi dolmadıysa HyperX'in kendi teknik servisine yollamanızı öneririm.

Elektrikçi bir abiye verirseniz sadece kablo sorunuysa 10 dakikada halleder. Yine de garanti süresi dolmadıysa HyperX'in kendi teknik servisine yollamanızı öneririm.
Maalesef yurt dışı ürün. Kablo ile olduğuna emin sayılırım hocam. Çünkü iki oynatınca normale dönüyor ses.

Maalesef yurt dışı ürün. Kablo ile olduğuna emin sayılırım hocam. Çünkü iki oynatınca normale dönüyor ses.
Garanti işi de olmayacaksa elektrikçiye danışın dediğim gibi. Zamanında benim Razer Blackshark'ım da kablo sorunu yaşamıştı, o zamanlar elektrik-elektronik okuyordum meslek lisesinde. Gittim, hocama verdim kulaklığı. 2 güne gel bakayım ben bir buna dedi, 2 gün bile sürmedi. Ertesi gün verdi direkt adam. Tabii sonrasında da mikrofonu çalışmamaya başladı ama lise dönemim bitmişti. Ben de attım gitti çöpe. 😄

Garanti işi de olmayacaksa elektrikçiye danışın dediğim gibi. Zamanında benim Razer BlackShark'ım da kablo sorunu yaşamıştı, o zamanlar elektrik-elektronik okuyordum meslek lisesinde. Gittim, hocama verdim kulaklığı. 2 güne gel bakayım ben bir buna dedi, 2 gün bile sürmedi. Ertesi gün verdi direkt adam. Tabii sonrasında da mikrofonu çalışmamaya başladı ama lise dönemim bitmişti. Ben de attım gitti çöpe. 😄

Mahallede elektronikçi bir abimiz var tanıdık onunla görüştüm de yarın iş yerinde bakayım dedi bir ona göstereyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı