HyperX Cloud 2 ve Kingston müşteri desteğinin mükemmelliği

GorkemKazak

Megapat
HyperX Cloud II Cihazımı 4 aydır kullanıyordum. Geçenlerde kulaklığı test etmek istedim ve Sesi %100 açtığımda bass testlerinde sağ kulaklıktan çok hafif bir cızırtı-titreme sesi geldiğini fark ettim. Sorun ileride daha fazla büyümesin diye HyperX'e ticket attım ve kendileri bana yeni kulaklık göndereceklerini ve eskisini geri istemediklerini söylediler.

Şahsen Ben sesi %100 açan biri değilim ve bu olayın test yapmasam farkına bile varmayacak biri olarak dönüş olumsuz olsa bile sorun olmayacaktı. Zaten normal şarkılarda basslı olsa bile bir sorun yoktu...

Sonuç olarak elimde 2 tane Cloud 2 oldu şimdi ben bunların birini satayım mı yoksa kenara koyup elimdekinin garantisi bittiğinde bir arıza çıkartırsa diye kutusunda saklayım mı? Satsam bile en fazla 1000 TL'ye satarım ve ne o para şu an bir işime yarar ne de gelecekte bu seviye bir kulaklık alabilirim diye düşünüyorum...

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-21 135439.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-21 135439.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 61
Benzer durumu XPG markasında yaşamıştım, 1 yıldan uzun süredir kullandığım Precog kulaklığımın sırf pedleri yırtılıyor diye garantiye yolladım ve ertesi gün iade veya değişim teklifinde bulundular. Ben de iade istedim ve paramı geri aldım, 1 yıl kullandığım halde böyle bir şeyi yapmaları çok hoştu.

O yüzden kaliteli ve bilindik markalardan ürün almak lazım, ufacık sorunda bile arkanda oluyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı