FexFps
Femtopat
Daha fazla
Merhabalar 1-2 ay önce Gamepower Kizaru almıştım. Aldıktan sonra fark ettim ki dipses çıkmaya başladı. Genel olarak forumlarda arastirdigim uzere James Donkey, Rampage, Gamepower gibi markalar ürünlerine logo basip satiyormus. 3 markanin kulaklık kutularinin sekli, yazilimlari, tasarimlarida ayni. Buna kanit olarak Rampage Drop'un Cloud 2'ye benzemesi + Rampage Drop Plus'un eksa E900'e benzemesi. Peki ben durup dururken neden bunu yazdim cunku "Yok su kulakligi al kardesim, yok bu kulakligi al daha iyi." diyecekler olacaktir, ben sadece karsilasitirmasini soruyorum. Peki gelelim konuya su an dolar kuru 8.07 hiç de dusmeyecek gibi geliyor veya kulakliklik fiyatlarina da zam geldi. Arctis 3 800 TL, Hyper X Cloud 2 860 TL, Razer Kraken 7.1 640 TL. Benim için önemli olan net bir şekilde ses kasabilmem, genellikle de Valorant oynuyorum. Bu kulakliklarda baktığım üzere SteelSeries'in konforu ve rahatligi daha iyi söyleniyor ama 7.1 sadece Windows'un ozelligi ile aktiflestirebiliyor. Windows'un 7.1'i ne kadar iyi orasi tartisilir. 10 TL'lik kulaklikda bile acilabiliyor cunku. Ayrıca 7.1 olayinada pek inanasim gelmiyor ben gercek hayatta arkamdan gelen adamin sesini alamiyorken nasıl bana bunu bir kulaklık bu sesi verecek? Yoksa bende mi sorun var
? Zaten baktığımızda e-sporcularin çoğu 7.1 kullanmiyor cunku sesi dagittigi için o kadar da sesin netligi az oluyor. Bunu pastayi bolmek gibi dusunebilirsin. Gelelim meşhur kulakliğa, bence kulakliği anlatmama gerek yok. Şimdide gelelim Razer Kraken 7.1'e bu kulaklık su an piyasadaki en iyi gözüken F/P marka kulaklığı diyebilirim çünkü sadece 640 TL ama arastirdigim uzere Razer'in kulakliklarin malzemelesi genellikle kalitesiz oluyormus, bu doğru mu bilmiyorum. Şu an 600 TL'm var. Normalde Cloud 2 alacaktım ama bir anda 700 TL'den 800 TL'ye ondan sonra tekrar 860'TL'ye yükselmesi beni üzdü. Sizce buradaki hangi kulaklığı almalıyım ve tavsiye ettiginiz kulaklık beni kac yil idare eder?