HyperX Cloud 2 vs Cloud 3

Merak ettim belki o aradaki dönüştürücü ses kartı işleviyle sesi arttırıyordur denersen süper olur.
Hocam benim telefonun jak yeri bozuk galiba. Jak olarak telefona takınca çalışmadı. Fakat sıkıntı kulaklığın jakında olamaz çünkü dönüştürücüyle bilgisayarda çalışıyor.

Geç gördüm ama yazayım Cloud 2 net daha iyi. 5 yıldır kaç kere yere düştü hala sapasağlam. Zaten ödüllü bir kulaklık bir sürü Pro oyuncu kullanıyor. Cloud 3'e gelirsek HyperX el değiştirdi HP satın aldı o satın almadan sonra üretildi 3 o yüzden sıkıntılı. Ha Cloud 3 çok kötü falan asla alınmaz demiyorum orası ayrı. Ama 2 daha iyi. Yabancı forumlarda falan da incelemeleri mevcut bunları bilerek bakarak yapıyorum yorumu.

Geç gördüm ama yazayım Cloud 2 net daha iyi. 5 yıldır kaç kere yere düştü hala sapasağlam. Zaten ödüllü bir kulaklık bir sürü Pro oyuncu kullanıyor. Cloud 3'e gelirsek HyperX el değiştirdi HP satın aldı o satın almadan sonra üretildi 3 o yüzden sıkıntılı. Ha Cloud 3 çok kötü falan asla alınmaz demiyorum orası ayrı. Ama 2 daha iyi. Yabancı forumlarda falan da incelemeleri mevcut bunları bilerek bakarak yapıyorum yorumu.

Çok geç be kankam satın aldım bilr.

Şu an alacağı Cloud 2 yine HP olacak yani kalitesizliğin HP den dolayı olduğunu düşünüyorsan Cloud 2de kalitesiz olacak. Cloud 3 güzel bir tercih. Senin 5 yıldır kullandığın Cloud 2 kalmadı maalesef :(

Şu an alacağı Cloud 2 yine HP olacak yani kalitesizliğin HP'den dolayı olduğunu düşünüyorsan Cloud 2'de kalitesiz olacak. Cloud 3 güzel bir tercih. Senin 5 yıldır kullandığın Cloud 2 kalmadı maalesef :(

Yani siz diyorsunuz ki şu anda satılan HyperX Cloud 2'nin üretimi geçmişten tükendiği için yeniden HP tarafından mı üretiliyor? Eğer öyleyse 3 almak daha mantıklı. Ama ben 2018 yılında aldığım 2'den aşırı aşırı memnunum.

Yani siz diyorsunuz ki şu anda satılan HyperX Cloud 2'nin üretimi geçmişten tükendiği için yeniden HP tarafından mı üretiliyor? Eğer öyleyse 3 almak daha mantıklı. Ama ben 2018 yılında aldığım 2'den aşırı aşırı memnunum.

Bildiğim kadarıyla 2021 yılında HP satın aldı. Şu an piyasada satılan Cloud 2'lerin %95i falan HP modeldir, Kingston modelleri de kıyıda köşede daha pahalıya satılıyor olabilir belki üretimi durdu diye. O yüzden şuan için Cloud 3 almak daha mantıklı geliyor.

Bildiğim kadarıyla 2021 yılında HP satın aldı. Şu an piyasada satılan Cloud 2'lerin %95i falan HP modeldir, Kingston modelleri de kıyı da köşede daha pahalıya satılıyor olabilir belki üretimi durdu diye. O yüzden şu an için Cloud 3 almak daha mantıklı geliyor.

Amazon'daki Cloud 2'de model adı: ‎khx-hscp-GM. Khx olunca Kingston üretiyor diye bir şey okumuştum. Öyle mi yoksa yine HP mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı