Hyperx Cloud 2 vs Cloud Alpha

Precog özellikle malzeme kalitesi ve konfor bakımından aklıma yatmadı. Sürücülere giden kablo ileride kopsa ciddi sıkıntılar doğurabilir.
Hocam olmasa bile kulaklık eskidi ve çok çabuk yıpranıyor. Bilemiyorum bence de alabilirdiniz @Uton.
TE den ses kasma problemleri yüzünden vaz geçtim. İnternette oldukça oyunlarda ses kasma probleminden bahsediyorlar.
Kağıt üzerinde bariz TE çok önde. İnce düşünülen konular. Razer kalitesi ve garantisi ve daha fazlası. Ama sadece bu ses kasma problemi şüpheye düşürüyor. Cloud 2 kaç yıl önce çıkmış bir kulaklık. Hala insanlar Kraken TE oyunlarda daha iyi diyemiyor.
 
Dipses sorunu tüm modellerde mi var ? Kullananlar öyle demiyor ondan soruyorum.
Olmadı iade seçeneğim var. Özellikle Amazon tercih ettim.

Hocam Precog nedense çok yatmadı kafama. Bir hevesle gerçek 7.1 diyorlardı ve sonradan sanal olduğunu öğrendim. Hi-fi destekliyor güzel ama temel amacım oyunlarda ses kasmak. 7.1 desteğide çoğu e-spor oyununda yok.
Hocam %70 diyelim dipses oranına.
 
Hocam %70 diyelim dipses oranına.
Dip ses için gönderebileceğiniz örnek bir video var mı ? Planım şu şekilde bir haftalık kullanım sonucu dipses olmaz ise Cloud 2 yi bir de ses kartı olmadan kullanacağım. Fark olmazsa Cloud Alpha alacağım. Çok fazla fark oluyorsa Cooler Master MH 752 almayı planlıyorum o da işimi görmezse iade edip geri Cloud 2 alacağım.
 
Dip ses için gönderebileceğiniz örnek bir video var mı? Planım şu şekilde bir haftalık kullanım sonucu dipses olmaz ise Cloud 2'yi bir de ses kartı olmadan kullanacağım. Fark olmazsa Cloud Alpha alacağım. Çok fazla fark oluyorsa Cooler Master mh 752 almayı planlıyorum o da işimi görmezse iade edip geri Cloud 2 alacağım.

Kraken'te çıktı yani istek listesinden :(.
 
Kraken'te çıktı yani istek listesinden :(.
Hocam ses kasma konusu benim için önemli malesef. Dip ses yorumlarına rağmen Cloud 2 ses kasma konusunfa Kraken TE de önde gözüküyor.
Amacım ses kasmak olmasaydı. Normal bir oyuncu kulaklığı arasaydım direk Kraken TE alırdım.
 

Geri
Yukarı