HyperX Cloud 2 vs Corsair Void RGB USB Dolby 7.1

DeadlyShot

Hectopat
Ben bu iki kulaklık arasında kaldım aralarında yaklaşık 200₺ fark var. Buna değer mi ayrıca kulaklığı müzik dinlemek için değil oyun oynamak için kullanıcam. Fikirlerinizi belirtirseniz ve bunlarında nedenleri yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

İkisinide kullandım. Şuan halen Hyperx Cloud 2 ve 1 i kullanıyorum. Corsair de nekadar iyi olursa olsun Cloud müzik, oyun ve filmde her türlü daha iyi.

Corsair Void USB de yeni değil ki. Yanlış bilmiyorsam zaten Cloud 2 kadar eski o da. Bu bir ekran kartı değil anakart değil farklı bir teknoloji yok değişen bir şey yok ileriye dönük bir şey yok. O an hangisi iyiyse o alınmalı bir kulaklık için bence.

Eski bir Cloud 2 kullanıcısı olarak Arctis 5 veya Corsair VOID Pro öneririm. Oyun için alıyorsanız oyunlarda 7.1 kullanacaksınızdır. Arctis 5'in 7.1'i, Cloud 2'den daha iyidir. Rahatlık, mikrofon kalitesi olarak ikisi de iyi.

Eski bir Cloud 2 kullanıcısı olarak Arctis 5 veya Corsair VOID Pro öneririm. Oyun için alıyorsanız oyunlarda 7.1 kullanacaksınızdır. Arctis 5'in 7.1'i, Cloud 2'den daha iyidir. Rahatlık, mikrofon kalitesi olarak ikisi de iyi.

Yani ben genellikle oyun oynayacağım. Bilgisayardan çok müzik dinlemiyorum. Bu üçü arasından Arctis 5’i mi seçmeliyim? @Jira

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı