HyperX Cloud 2 vs HyperX Cloud Alpha

Peki Corsair'in bu kulaklığında dahili ses kartı var mı? Anakartımın ses yongasının kötü olması bu kulaklığı etkiliyor mu? Bir de bu bahsettiğimiz yonga Alpha'yı etkiliyor dedik Cloud 2'yi etkiliyor mu?

Peki Corsair'in bu kulaklığında dahili ses kartı var mı? Anakartımın ses yongasının kötü olması bu kulaklığı etkiliyor mu? Bir de bu bahsettiğimiz yonga Alpha'yı etkiliyor dedik Cloud 2'yi etkiliyor mu?
Cloud II'de USB ses kartı olduğu için etkilenmiyor. Void Elite Wireless'in de bağlantı ucu USB olduğu için etkilenmez.

Blackshark V2 denemiş biri olarak önermiyorum. Müzik, film kısmını karşılaştırmıyorum sadece net söyleyebileceğim full fps oyunları oynayan birisi olarak oyun konusunda, ses kasma konusunda Cloud 2'den iyi değil. Cloud 2 öneririm. Veya bütçe varsa Cloud Alpha + ses kartı da düşünülebilir.

Blackshark V2 denemiş biri olarak önermiyorum. Müzik, film kısmını karşılaştırmıyorum sadece net söyleyebileceğim Full FPS oyunları oynayan birisi olarak oyun konusunda, ses kasma konusunda Cloud 2'den iyi değil. Cloud 2 öneririm. Veya bütçe varsa Cloud Alpha + ses kartı da düşünülebilir.

Ne kadar süre kullandınız?

3-4 gün kullandım FPS oyunlarında test ettim ardından iadeye gönderdim. Cloud 2'yi müzik, film konusunda övemem yani pek anlamam o kısmından ancak oyun konusunda Cloud 2 halen taş gibi.

Alırsam Alpha alacağım ama ALC887 sanırım yetersiz geliyor. Harici ses kartı önerebilir misiniz bilginiz varsa?

Alırsam Alpha alacağım ama ALC887 sanırım yetersiz geliyor. Harici ses kartı önerebilir misiniz bilginiz varsa?

Bu ikisinden birini alıp Cloud Alpha ile kullanabilirsiniz.

Alpha S'ya da blackshark V2 almaya karar verdim. Hangisini ilk indirimde yakalarsam onu alacağım ve tecrübelerimi aktarıcam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı