HyperX Cloud 2 vs Logitech G PRO X vs Razer BlackShark V2

Bütçe
2000

Just_az09of

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yeni kulaklık almak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Bu kulaklıklardan birini almak istiyorum ama farklı bir modelde olabilir.

Merhaba yeni kulaklık almak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Bu kulaklıklardan birini almak istiyorum ama farklı bir modelde olabilir.

Cloud Alpha s kullanıcısı olarak yorum yapayım. Genelde valorant vb. fps oyunları oynuyorum. Ses kasmada sıkıntı yok çok rahat algılayabiliyorum nereden geldiğini ama alışma süreci biraz zaman alıyor. İçinde gelen ses kartından 7.1 aktif edince gayet güzel fakat üst frekanslar baya yükselmiş şekilde geliyor ki bu da sesteki hışırtıları arttırıyor. Mikrofon kalitesi güzel. Mikrofonun çıkarılabilir yapıda olması da güzel bir detay. İncelemelerden mikrofon kalitesine bakabilirsin.
Üzerinde bass için açılıp kapatılabilen hava boşlukları var. Yani sürüklenebilir bir yapıda ve müziklerle oyunlarda alt sesleri (bass frekanslarını) azaltıp daha az bass hissetmeni sağlıyor. Orada biraz akustiğe kaymışlar yani.
Genel olarak memnunum 1400 gibi bir fiyata aldım. Şu anki fiyatıyla da alırdım diyebilirim. Fakat çoğu forumda hyperx'e karşı razer blackshark v2 önerdiklerini gördüm.

Eğer CS GO, Valorant, PUBG gibi oyunlar oynuyorsan ayak seslerini duymak için tiz gücüne bakman gerekiyormuş. Bu kulaklıklarda en iyi tiz veren kulaklık Logitech G PRO X. Onu tavsiye edebilirim.

İncelemede HyperX 5.8 puan, Razer 7,5, Cloud Alpha S 6,4, Logitech ise 7,7 puan almış.

Güncelleme yaptım. Yanlışlıkla Razer V2 X'e bakmışım. V2'inin tiz performansı daha yüksekmiş.

Son düzenleme:
Eğer CS GO, Valorant, PUBG gibi oyunlar oynuyorsan ayak seslerini duymak için tiz gücüne bakman gerekiyormuş. Bu kulaklıklarda en iyi tiz veren kulaklık Logitech G PRO X. Onu tavsiye edebilirim.

İncelemede HyperX 5.8 puan, Razer 7,5, Cloud Alpha S 6,4, Logitech ise 7,7 puan almış.

Güncelleme yaptım. Yanlışlıkla Razer V2 X'e bakmışım. V2'inin tiz performansı daha yüksekmiş.

Logitech g pro x 7.1 kulaklığı ps4 yada ps5 üzerinde oynanabilirmi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı