HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2 USB

Arda454

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX
Şu an Teknosa dayım ve beğendiğim 2 kulaklık vardı Razer blacksark V2 USB ve Cloud 2, BlackShark burada yok ama Cloud 2 var 1400 TL'ye, sizce 1 ay sonra İstanbul'a gidince V2 almakmı yoksa şu an bu Cloud 2'yi al almam mı daha iyi olur.

IMG_20221022_163724.jpg

Cloud 2'yi 5 yıl kullandım, razerıda kuzenime PS oynarken kullandım, kesinlikle Cloud açık ara önde benim için. Razer kötü demiyorum ama hissiyat ve kullanış açısından Cloud ile arasındaki farkı hissettiriyor.

Şu an Teknosa dayım ve beğendiğim 2 kulaklık vardı Razer blacksark V2 USB ve Cloud 2, BlackShark burada yok ama Cloud 2 var 1400 TL'ye, sizce 1 ay sonra İstanbul'a gidince V2 almakmı yoksa şu an bu Cloud 2'yi al almam mı daha iyi olur.

Eki Görüntüle 1550624

BlackShark V2 USB daha alınabilir aslında. Güncellik konusunda da daha önde bir kulaklık. Ama bu kadar beklemek istemiyorum derseniz Cloud 2 üzmez, fakat daha düşük fiyatlara iniyor bazen Amazon'da.

Cloud 2 şu an kafamda ve şu an gayet iyi mikrofonuna kötü diyenler olmuş fakat arkadaşım ile test ettim sesin gayet güzel geldiğini söyledi kendi sesimide dinledim ses kaydı yaparak gayet güzel ses veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı