HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2

gialen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART
İkisinden birini alacağım fakat emin olamadım. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum acaba hangisi daha iyidir?

BlackShark V2 daha iyi hocam iki kulaklığı da kullandım. Kesinlikle Cloud 2 eski bir kulaklık olduğunu hissettiriyor. BlackShark V2 almanızı tavsiye ederim.

Benzer Fiyat vandında Void Elite veya HS80 önerebilirim. Direk EQ ayarları ses kasmaya yönelik gelmiyorlar ama çok rahatlar ve doğru eq ayarı ile mükemmel ses kasabiliyorsunuz.

Bence Blackshark V2. HyperX Cloud 2 eskide kaldı gibi artık. Ben Şuan Blackshark V2 kullanıyorum, Cloud 2'de kullandım bence Blackshark V2 daha iyi. Yazılım olarak vs. en azından rahat hissetiriyor. Blackshark V2 alacaksanız incehesap.com'da Gaming Gecelerinde 2500 TL civarına düşüyor genelde. Aklınızda bulunsun.

BlackShark V2 daha iyi hocam iki kulaklığı da kullandım. Kesinlikle Cloud 2 eski bir kulaklık olduğunu hissettiriyor. BlackShark V2 almanızı tavsiye ederim.

Hocam BlackShark V2 USB ucuz nerede bulabilirim ya da jak ile kullansam kablolar soyulur mu?

Blackshark V2x den bahsetmiyorsanız Tabiki Blackshark V2
Hyperx cloud 2 den daha güncel olan Cloud Alpha Kullanıyorum hiç memnun değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı