HyperX Cloud 2 vs Razer Kraken Tournament Edition vs SteelSeries Artics 5

7.1 her kulaklıkta berbat bro Arctis 7 onceden kullandım Cloud 2 kullandım Corsair Void kullandım vb fakat konfor kalite mikrofonda SteelSeries ses kasma kalitesinde Cloud 2 bayağı iyidir. Ama mikrofonu konforu kalitesi bas bayağı zayıf plastik kablo vb hiç tavsiye etmem ilk once sağlınız onemli ondan sonra ses kasma vb cihaz arayın dersinki ben hem ses kascam hem konfor hem kalite hem mikrofon iyi olsun Arctis Pro yeni modeli veya Arctis 9 onerebilirim.

Artics serisini aşırı abartıyorsun. Rezalet bir seri. Gerçekten kulaklık, ses kalitesi duymak istiyorsan

Sennheiser​

E göz gezdirebilirsin. Hem gerçek bir 7.1 kalitesini de tatmış olursun.

Artics serisini aşırı abartıyorsun. Rezalet bir seri. Gerçekten kulaklık, ses kalitesi duymak istiyorsan.

Sennheiser​

E göz gezdirebilirsin. Hem gerçek bir 7.1 kalitesini de tatmış olursun.

Bro Arctis 7 kullandım oyun için cihazı almadım zaten iş ve müzik amaclı aldım alınca oyuna girince illa kullanacağım fakat oyun için pek ideal biraz kulaklık değil dediğin markayı deneme olarak bir yerde denedim 7.1 acıkmı değil mi bilmiyorum ama konfor rezalet ama Cloud 2'den iyiydi.

Asus Fusion 300 kullandım. 2 saate kafamın üstü balyoz vurmuşa dönüyordu. Cloud 2 aldım. Konfor efsane. Ses yüksekliği efsane. Son seste 7.1 hışırtı yapıyor ama hışırtı yapmayan bir kulaklık bulamadım. Ses kartsız hışırtı sorunu yok.

Cloud 2 ses kartı frekansı düşük rezalet bir kart. Hiç gelip ses kalitesini övme bana.

Kendi ses kartıma taktığımda kaliteyi gerçekten hissettim. Kanıt istersen buyur.
48khz 12 bit - cloud2 nin max verebileceği değerler (ses kartı)

192khz 24 bit - Kendi ses kartım.

Kesinlikle ses kartını beğenmiyorum.
CLOUD2 SES KARTI

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    91,7 KB · Görüntüleme: 42
Kendi ses kartiniz nedir hocam anakart mi?

Senin cihaz bozuk at gitsin çöpe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…