HyperX Cloud 2 vs Razer Kraken Tournament Edition vs SteelSeries Artics 5

Arkadaşlar eğer gerçekten kafasına Artics 5 mi Cloud 2 mi diye arada kalanlar olursa objektif yorumumdur. Hiçbir şekilde bir yeri övmek ya da yermek değil amacım. SteelSeries'inde Cloud2'ninde 7.1 performansı rezalet. Sanal ne beklersin. Belki SS'in bir tık daha iyi olabilir.

Mikrofon olarak kesinlikle SteelSeries.

Ama ses kalitesi derseniz, SteelSeries yarısı dahi etmez. Streosu Cloud2 kadar çalışmıyor. Bu da ses kasmak istiyorsanız yine Cloud2'ye yönelin anlamına geliyor.

Ses kartı çok çok kaliteli değil ama iyi yani. Kulaklığı kablolu alan varsa harici bir kaliteli ses kartıyla kullanırsa farkı hissedecektir. Amaç sadece o verdikleri ses kartıyla kullanmak değil bilginize :)

İyi forumlar.

7.1 her kulaklıkta berbat bro Arctis 7 onceden kullandım Cloud 2 kullandım Corsair Void kullandım vb fakat konfor kalite mikrofonda SteelSeries ses kasma kalitesinde Cloud 2 bayağı iyidir. Ama mikrofonu konforu kalitesi bas bayağı zayıf plastik kablo vb hiç tavsiye etmem ilk once sağlınız onemli ondan sonra ses kasma vb cihaz arayın dersinki ben hem ses kascam hem konfor hem kalite hem mikrofon iyi olsun Arctis Pro yeni modeli veya Arctis 9 onerebilirim.

7.1 her kulaklıkta berbat bro Arctis 7 onceden kullandım Cloud 2 kullandım Corsair Void kullandım vb fakat konfor kalite mikrofonda SteelSeries ses kasma kalitesinde Cloud 2 bayağı iyidir. Ama mikrofonu konforu kalitesi bas bayağı zayıf plastik kablo vb hiç tavsiye etmem ilk once sağlınız onemli ondan sonra ses kasma vb cihaz arayın dersinki ben hem ses kascam hem konfor hem kalite hem mikrofon iyi olsun Arctis Pro yeni modeli veya Arctis 9 onerebilirim.

Artics serisini aşırı abartıyorsun. Rezalet bir seri. Gerçekten kulaklık, ses kalitesi duymak istiyorsan

Sennheiser​

E göz gezdirebilirsin. Hem gerçek bir 7.1 kalitesini de tatmış olursun.

Artics serisini aşırı abartıyorsun. Rezalet bir seri. Gerçekten kulaklık, ses kalitesi duymak istiyorsan.

Sennheiser​

E göz gezdirebilirsin. Hem gerçek bir 7.1 kalitesini de tatmış olursun.

Bro Arctis 7 kullandım oyun için cihazı almadım zaten iş ve müzik amaclı aldım alınca oyuna girince illa kullanacağım fakat oyun için pek ideal biraz kulaklık değil dediğin markayı deneme olarak bir yerde denedim 7.1 acıkmı değil mi bilmiyorum ama konfor rezalet ama Cloud 2'den iyiydi.

Asus Fusion 300 kullandım. 2 saate kafamın üstü balyoz vurmuşa dönüyordu. Cloud 2 aldım. Konfor efsane. Ses yüksekliği efsane. Son seste 7.1 hışırtı yapıyor ama hışırtı yapmayan bir kulaklık bulamadım. Ses kartsız hışırtı sorunu yok.

Bro Arctis 7 kullandım oyun için cihazı almadım zaten iş ve müzik amaclı aldım alınca oyuna girince illa kullanacağım fakat oyun için pek ideal biraz kulaklık değil dediğin markayı deneme olarak bir yerde denedim 7.1 acıkmı değil mi bilmiyorum ama konfor rezalet ama Cloud 2'den iyiydi.
Asus Fusion 300 kullandım. 2 saate kafamın üstü balyoz vurmuşa dönüyordu. Cloud 2 aldım. Konfor efsane. Ses yüksekliği efsane. Son seste 7.1 hışırtı yapıyor ama hışırtı yapmayan bir kulaklık bulamadım. Ses kartsız hışırtı sorunu yok.
Cloud 2 ses kartı frekansı düşük rezalet bir kart. Hiç gelip ses kalitesini övme bana.

Kendi ses kartıma taktığımda kaliteyi gerçekten hissettim. Kanıt istersen buyur.
48khz 12 bit - cloud2 nin max verebileceği değerler (ses kartı)

192khz 24 bit - Kendi ses kartım.
Cloud 2 ses kartı frekansı düşük rezalet bir kart. Hiç gelip ses kalitesini övme bana.

Kendi ses kartıma taktığımda kaliteyi gerçekten hissettim. Kanıt istersen buyur.
48khz 12 bit - Cloud2'nin Max verebileceği değerler (ses kartı)

192khz 24 bit - kendi ses kartım.

Kesinlikle ses kartını beğenmiyorum.
CLOUD2 SES KARTI
1626532273828.png

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    Untitled.png
    91,7 KB · Görüntüleme: 42

48khz 12 bit - cloud2 nin max verebileceği değerler (ses kartı)

192khz 24 bit - Kendi ses kartım.

CLOUD2 SES KARTI
Eki Görüntüle 1110600
Kendi ses kartiniz nedir hocam anakart mi?

48khz 12 bit - Cloud2'nin Max verebileceği değerler (ses kartı)

192khz 24 bit - kendi ses kartım.

Cloud2 ses kartı.
Eki Görüntüle 1110600

Senin cihaz bozuk at gitsin çöpe.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı