HyperX Cloud 2 Wireless'te varsayılan biçim değişmiyor

erdme3

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün HyperX Cloud 2 Wireless aldım mikrofon kalitesinde bir problem yok kendi sesimi falan dinlediğimde düzgün geliyor ama DC'de konuşurken ses radyo gibi çıkıyor.

1749397742193.png

Sanırım buradan değiştirmem lazım ama buton pasif durumda olduğu için değişemiyorum. Nasıl değişebilirim?

Dosya Ekleri

• 1749397539953.png
    1749397539953.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benzer bir şey bende yaşamıştım tam emin değelim ama speaker driver falan indirmen gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam

Merhaba arkadaşlar. Bugün HyperX Cloud 2 Wireless aldım mikrofon kalitesinde bir problem yok kendi sesimi falan dinlediğimde düzgün geliyor ama DC'de konuşurken ses radyo gibi çıkıyor.

Eki Görüntüle 2507701

Sanırım buradan değiştirmem lazım ama buton pasif durumda olduğu için değişemiyorum. Nasıl değişebilirim?

HyperX'in driverını falan indirdim ama sorun çözülmedi Discord'da ses berbat gidiyor hala radyodan konuşuyormuşum gibi.

Hocam, speaker Audio driver yükleyerek ben çözmüştüm eğer işlemciniz intelse(AMD için bu link geçerli mi bilmiyorum)
Bu siteden speaker Audio driver yüklemeyi deneyin olmazsa buraya tekrar geri dönüş yapın yardımcı olmaya çalışaçağım.
İşlemciniz AMD ise:

Son düzenleme:
Hocam, speaker Audio driver yükleyerek ben çözmüştüm eğer işlemciniz intelse(AMD için bu link geçerli mi bilmiyorum)
Bu siteden speaker Audio driver yüklemeyi deneyin olmazsa buraya tekrar geri dönüş yapın yardımcı olmaya çalışaçağım.
İşlemciniz AMD ise:
https://www.realtek.com/Download/List?cate_id =593
sanırım değişmiyormuş ya win 11 e geçtim çözülür diye orda da olmadı bu attığınız şeyde de win 11 için yok

Sanırım değişmiyormuş ya Windows 11'e geçtim çözülür diye orada da olmadı bu attığınız şeyde de Windows 11 için yok.

Intel ise Windows 11 destekliyor.

Hocam bu konuda önerilen şeyleri de dener misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı