Denemedim ama Cloud 2 nin 3 ten iyi olduğunu söyleyenler var.
Kablosuzu alınabilir indirimle ama kulak padleri çok kalitesiz. Ben bir süre Cloud 2'nin padleriyle kullandım sonra düzgün bir pad aldım. Kablosuz alınca DTS ayarını yapmanız gerekiyor yoksa default ayarda ses kalitesi kötü. Bu arada pili çok iyi gidiyor.
Kablolusu rezalet bir kulaklık olmuş.
Ne alırsanız alın kablosuz alın bence rahatlığı başka.
Kablolusu evet çok kötü.
Cloud 3'te ses kartı çıkmıyor. Cloud 2 de çıkıyor. Kablolusundan uzak durun kendi güzel ses kartınız yoksa.
Kablolu kullanacaksan Cloud 2'den devam et bence. Kablosuz Cloud 3 kullanıyorum, ses kalitesi Cloud 2 kadar iyi değil. Aralarında çok fark var.
Mesajı tam okumadan yorum yaptım orayı kaçırmışım. Yeni kulaklık alınacaksa bütçe arttırıp iyi bir kablosuz kulaklık almanı tavsiye ederim. Mouse ve klavye neyse de kulaklık kesinlikle kablosuz olmalı. Benim Cloud 2 halen duruyor. Sırf kablosuz diye Cloud 3 kullanıyorum.HyperX Cloud 2'nin ses kartı duruyor halen.
Peki arkadaşlar bu kulaklık için ne dersiniz Cloud 3 vazgeçtim çok öneren yok ya.
![]()
Logitech G PRO X SE Siyah 7.1 Gaming Kulaklık
BLUE VO!CE mikrofon teknolojisi ile sesiniz daha zengin, daha temiz ve daha profesyonel çıkar.www.gaming.gen.tr
![]()
HyperX Cloud Iı Gaming Headset Kablolu Oyuncu 4p5m0aa Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud Iı Gaming Headset Kablolu Oyuncu 4p5m0aa Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
En düşük fiyat bu 2'de.
Mesajı tam okumadan yorum yaptım orayı kaçırmışım. Yeni kulaklık alınacaksa bütçe arttırıp iyi bir kablosuz kulaklık almanı tavsiye ederim. Mouse ve klavye neyse de kulaklık kesinlikle kablosuz olmalı. Benim Cloud 2 halen duruyor. Sırf kablosuz diye Cloud 3 kullanıyorum.
Gerekirse bekleyin hocam. Bütçeniz olduktan sonra bu sefer de kablosuz kulaklık bakmaya başlarsınız. Bu işler genelde öyle oluyor. Kendinize bir kulaklık belirleyin ve indirime girmesini falan bekleyin. Biraz daha bekleyip birikim yapın, istediğinizi alıp uzunca bir süre kullanın.O bütçem yok hocam ya teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.