HyperX Cloud 3 alınır mı?

fatihggk

Kilopat
Yer
Antalya
Merhaba arkadaşlar daha önce uzun süre HyperX Cloud 2 kullandım fakat şu an farklı kulaklık kullanıyorum. HyperX Cloud 3 almak istiyorum. Kullananlar detaylarını yazabilir mi? HyperX Cloud 2'den iyi midir?

Kablosuzu alınabilir indirimle ama kulak padleri çok kalitesiz. Ben bir süre Cloud 2'nin padleriyle kullandım sonra düzgün bir pad aldım. Kablosuz alınca DTS ayarını yapmanız gerekiyor yoksa default ayarda ses kalitesi kötü. Bu arada pili çok iyi gidiyor. Ağırlıklı CS2 oynarım ben Cloud III kablosuzdan memnunum. Cloud II kabloludan geçtim.

Kablolusu rezalet bir kulaklık olmuş.

Ne alırsanız alın kablosuz alın bence rahatlığı başka.

Denemedim ama Cloud 2 nin 3 ten iyi olduğunu söyleyenler var.

Kablolusu evet çok kötü.

Kablosuzu alınabilir indirimle ama kulak padleri çok kalitesiz. Ben bir süre Cloud 2'nin padleriyle kullandım sonra düzgün bir pad aldım. Kablosuz alınca DTS ayarını yapmanız gerekiyor yoksa default ayarda ses kalitesi kötü. Bu arada pili çok iyi gidiyor.

Kablolusu rezalet bir kulaklık olmuş.

Ne alırsanız alın kablosuz alın bence rahatlığı başka.

Kablolusu evet çok kötü.

Kablosuz fiyatları için şu an bütçem yok bende hep kablolu kullanma taraftarıyım sorun yaşamamak için, HyperX 3'ü çok araştırıyorum iyi diyende var ama kötü diyen daha çok o yüzden arada kaldım ya HyperX Cloud 3 alacağım ya da Logitech G PRO X SE alacağım.

Kablolu kullanacaksan Cloud 2'den devam et bence. Kablosuz Cloud 3 kullanıyorum, ses kalitesi Cloud 2 kadar iyi değil. Aralarında çok fark var.

Cloud 3'te ses kartı çıkmıyor. Cloud 2 de çıkıyor. Kablolusundan uzak durun kendi güzel ses kartınız yoksa.

HyperX Cloud 2'nin ses kartı duruyor halen.

Peki arkadaşlar bu kulaklık için ne dersiniz Cloud 3 vazgeçtim çok öneren yok ya.

Kablolu kullanacaksan Cloud 2'den devam et bence. Kablosuz Cloud 3 kullanıyorum, ses kalitesi Cloud 2 kadar iyi değil. Aralarında çok fark var.

En düşük fiyat bu 2'de.

HyperX Cloud 2'nin ses kartı duruyor halen.

Peki arkadaşlar bu kulaklık için ne dersiniz Cloud 3 vazgeçtim çok öneren yok ya.

En düşük fiyat bu 2'de.
Mesajı tam okumadan yorum yaptım orayı kaçırmışım. Yeni kulaklık alınacaksa bütçe arttırıp iyi bir kablosuz kulaklık almanı tavsiye ederim. Mouse ve klavye neyse de kulaklık kesinlikle kablosuz olmalı. Benim Cloud 2 halen duruyor. Sırf kablosuz diye Cloud 3 kullanıyorum.

Mesajı tam okumadan yorum yaptım orayı kaçırmışım. Yeni kulaklık alınacaksa bütçe arttırıp iyi bir kablosuz kulaklık almanı tavsiye ederim. Mouse ve klavye neyse de kulaklık kesinlikle kablosuz olmalı. Benim Cloud 2 halen duruyor. Sırf kablosuz diye Cloud 3 kullanıyorum.

O bütçem yok hocam ya teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı