HyperX Cloud 3 kablolu mu kablosuz mu tercih edilmeli?

Eggdrop

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bütçe sınırım pek yok ama aradaki farka değer mi diye düşünüyorum. Ayrıca kablosuz modelin sesinin çok az geldiğini vs. söyleyen insanları gördüm. Sizin düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkinda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sizin yerinizde olsam kablosuz alırdım her ne kadar kablolular biraz daha kaliteli olsa da kablosu gerçekten sıkıntı yaratıyor ben Cloud 2 kablolu kullanıyorum ve şu anki aklımla tekrar alsam kablosuz alırdım bu yüzden kablosuz almanızı öneririm.

Kablosuzu kullanıyorum. Ses azlığı ile ilgili bir şikayetim olmadı. Bundan önce HS80, Blackshark V2 Pro ve CH321 kullandım.
g pro x denedim 6 ayda sağdan ses gelmemeye basladi sanırım kablosuz sipariş vereceğim

Merhaba yakın arkadaşım Cloud 3 kablosuz modelini kullanıyor dediğin gibi sesin az geldiğini söylüyor harici mikrofonun var ve bütçe sorunun yok ise IEM + DAC bakabilirsin.
sanirim kablosuz alacağim piyasa düzgün kulaklik yok g pro x denedim 6 ayda bozuldu

O zaman BlackShark V2 Pro bakabilirsin rakiplerine kıyasla uygulaması daha geniş çeşitlilik sunuyor.
BlackShark V2 Pro sıkıntılı ürün kulaklık tutmaclari cok cabuk kırılıyor arkadaşim aldi 3 ayda kırıldı garanti sürecinde değişim istedi ortada razer servisi ulaşmak imkansiz ötesi ve razer servisinden ötürü 6 k lara alinmayacak ürün

Kablosuzu kullanıyorum. Ses azlığı ile ilgili bir şikayetim olmadı. Bundan önce HS80, Blackshark V2 Pro ve CH321 kullandım.
kablolu aldım güzel microsoft storeden dolby atmos satın aldım müthiş oldu

Son düzenleme:
Hocam selamlar, memnun musunuz şu anda kablolu olandan? HyperX Cloud III 3000-3500 TL bandına düştü, Wireless modeli ben de almayı düşünüyorum ama kablolu ve kablosuz arasında çok tartışma var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı