evet memnunumSiz aldınız mı hocam kullanıyor musunuz şuanda?
12 taksit 2180TL Pazarama da fiyat süper bence ya![]()
evet memnunumSiz aldınız mı hocam kullanıyor musunuz şuanda?
12 taksit 2180TL Pazarama da fiyat süper bence ya![]()
Kutu içeriğinden dönüştürücüler çıkıyor mu ? yoksa wireless modelde mi çıkıyor sadece satın aldım bu arada kabloluyu.evet memnunum
kutu icinden cıkıyor kablosuz boş iş bana kalırsa .Kutu içeriğinden dönüştürücüler çıkıyor mu ? yoksa wireless modelde mi çıkıyor sadece satın aldım bu arada kabloluyu.
Evet gerçekten hem performansı düşüyor hem de fiyatı fazla gereksiz geldi bana da.kutu icinden cıkıyor kablosuz boş iş bana kalırsa .
Kulaklığın mikrofonu çok iyi fakat gürültü engelleme özelliği çalışmıyor. Normalde mikrofonunda bu özelliğin olması gerekiyor ama ses kaydedici ile denediğimde klavye sesi vs. hepsini alıyor. Anakartin ses Driver'ını falan güncelledim başka cihazda denedim. Tüm USB portlarini denedim fakat sonuç alamadım.kutu icinden cıkıyor kablosuz boş iş bana kalırsa .
Şu an ülkemiz şartlarında en iyi kulaklık bu çok marka denedim bundan sağlamı ve kalitelisi yok tepe tepe kullanEvet gerçekten hem performansı düşüyor hem de fiyatı fazla gereksiz geldi bana da.
Kulaklığın mikrofonu çok iyi fakat gürültü engelleme özelliği çalışmıyor. Normalde mikrofonunda bu özelliğin olması gerekiyor ama ses kaydedici ile denediğimde klavye sesi vs. hepsini alıyor. Anakartin ses Driver'ını falan güncelledim başka cihazda denedim. Tüm USB portlarini denedim fakat sonuç alamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.