HyperX Cloud 3 sesi kısık

smtcvd

Femtopat
Katılım
8 Ekim 2023
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım için HyperX Cloud 3 kulaklık satın aldım. Oyunlarda kısık ses geliyor. DTS X açtığım zaman ses bir tık olsun çoğalıyor ama bu kez de aşırı boğuk bir ses ortaya çıkıyor. 3 gündür uğraşıyorum bir türlü çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Yeni HyperX Cloud 3 Wireless modelini satın aldım ancak kulaklıktan sanki kablolu kulaklık varmış da kablosu kırılmış gibi çatır çutur sesler geliyor bir şeyler dinleyince hiç memnun kalmadım mikrofon tasarımını da iyi yapmamışlar nefes aldıkca ona çarpıyor karşıya ses gidiyor ürün iade edeceğim.
 
Kardeşim sende indir bahsettiğim programı bir dene istersen belki sende de işe yarar bilgisayar kurulumunda inmedi diye internetten indirip kuramayacağız anlamına gelmiyor sonucta :)

İndirdim fakat pek bir şey değişmedi gibi arayüz aynı değildi sesi yüksek yapmama rağmen yine performans yetersiz, sanırım iade edeceğim HyperX Cloud 3 hiç memnun etmedi beni, Cloud 2 muhteşemdi oyunlar için.
 
Wireless ikisi de.

Wireless'ta işe yararmı bilmem zor gibi duruyor. Size bir link atacağım oraya yazdım, aynılarını yapmaya çalışırsınız bahsettiğim şey bütün kulaklıklar için geçerli ama hepsinde yapmak mümkün değil gibi duruyor.
Attım linki uzun bir yazım vardı onu okuyup denersiniz.
 

Geri
Yukarı