HyperX Cloud 3 sürücü kurulamıyor

Captain Who

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
65
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
HyperX Cloud 3 kablolu modelini aldım. Ama HyperX ngeunity yazılımından driver indiremiyorum. Driveri indiriyor kuruyor gibi görünüyor PC'yi yeniden başlat diyor başlatıyorum ama driver kurulmamış görünüyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? Type-C girişli ama kutudan çıkan Type-C USB dönüştürücü ile kullanıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    980,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    995,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    997,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaklaşık 3-4saat önce Teknosa'dan Hyperx Cloud 3 satın aldım, aynı sorunu yaşıyorum çözümünü de henüz bulamadım. Sorun devam ederse iade edeceğim sanırım fiyatını hak ettiğine de inanmıyorum.
 
Ben de yaklaşık 3-4saat önce Teknosa'dan HyperX Cloud 3 satın aldım, aynı sorunu yaşıyorum çözümünü de henüz bulamadım. Sorun devam ederse iade edeceğim sanırım fiyatını hak ettiğine de inanmıyorum.

Bence iade etme gayet iyi benim beklentimi fazlasıyla karşıladı sadece yazılımını kuramadım zaten gerek olduğunu düşünmüyorum yazılımında DTS X var sadece onu da kullanmayı tavsiye etmiyorlar onun yerine uzamsal ses olarak Dolby Atmos kullanabilirsin oradan istediğin ekolayzer ayarı ve diğer seçeneklere bakabilirsin.

Bence iade etme gayet iyi benim beklentimi fazlasıyla karşıladı sadece yazılımını kuramadım zaten gerek olduğunu düşünmüyorum yazılımında DTS X var sadece onu da kullanmayı tavsiye etmiyorlar onun yerine uzamsal ses olarak Dolby Atmos kullanabilirsin oradan istediğin ekolayzer ayarı ve diğer seçeneklere bakabilirsin. Ayarlarını da SS attım sende bu şekilde kullanabilirsin.
 

Dosya Ekleri

  • dolby atmos.png
    dolby atmos.png
    201,6 KB · Görüntüleme: 20
  • mik.png
    mik.png
    215,1 KB · Görüntüleme: 18
  • ses.png
    ses.png
    232,2 KB · Görüntüleme: 21

Geri
Yukarı