bedirhan.kaya7 Zeptopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 HyperX Cloud 3 USB dongle kayboldu. Kulaklık da Bluetooth da yok. Nasıl tekrardan kullanabilirim?
M mertbirsenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.452 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 8 Temmuz 2025 #2 Yeni bir dongle almak yeterli olabilir belki, illa ki kendi dongle olması gerekiyor mu bilmiyorum. Ben de merak ettim. Belki firmaya mail atarsanız ücretli bir şekilde temin edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yeni bir dongle almak yeterli olabilir belki, illa ki kendi dongle olması gerekiyor mu bilmiyorum. Ben de merak ettim. Belki firmaya mail atarsanız ücretli bir şekilde temin edebilirsiniz.
KS KS bedirhan.kaya7 Zeptopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 yazlım falan gerekiyor diye biliyorum mertbirsenn dedi: Yeni bir dongle almak yeterli olabilir belki, illa ki kendi dongle olması gerekiyor mu bilmiyorum. Ben de merak ettim. Belki firmaya mail atarsanız ücretli bir şekilde temin edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yazlım falan gerekiyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
yazlım falan gerekiyor diye biliyorum mertbirsenn dedi: Yeni bir dongle almak yeterli olabilir belki, illa ki kendi dongle olması gerekiyor mu bilmiyorum. Ben de merak ettim. Belki firmaya mail atarsanız ücretli bir şekilde temin edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yazlım falan gerekiyor diye biliyorum
M mertbirsenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.452 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 8 Temmuz 2025 #4 bedirhan.kaya7 dedi: yazlım falan gerekiyor diye biliyorum yazlım falan gerekiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... İsterseniz alıp deneyebilirsiniz. Çok pahalı şeyler değiller. Çok yazılım gerektiğini zannetmiyorum altı üstü bir dongle. En kötü iade edersiniz. Firmaya da dediğim gibi sorabilirsiniz. Artı 0 Eksi
bedirhan.kaya7 dedi: yazlım falan gerekiyor diye biliyorum yazlım falan gerekiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... İsterseniz alıp deneyebilirsiniz. Çok pahalı şeyler değiller. Çok yazılım gerektiğini zannetmiyorum altı üstü bir dongle. En kötü iade edersiniz. Firmaya da dediğim gibi sorabilirsiniz.