HyperX Cloud 3 Valorant'ta ses kasılamıyor

Hocam benimki Kingston mı HP mi nereden bakacağım.

Kulaklığın kafa kısmında yazıyor diye biliyorum yanlarda l-r yazan kısımda

Hocam ne Kingston mu HP mi tam anlayamadım da anşarsam belki yardımcı olabilirim🙂

Üretici HyperX firması önceden kingstona aitti sonradan HP satın aldı aldıktan sonra ürünler artık daha kalitesiz olarak çıkmaya başladı

Yazılım güncellemeleri vs gelmiyor gibi gibi durumlar var şu anda uygulaması hala problemli doğru düzgün bir şey sağlayamıyor

Kulaklığın kafa kısmında yazıyor diye biliyorum yanlarda l-r yazan kısımda.

Üretici HyperX firması önceden kingstona aitti sonradan HP satın aldı aldıktan sonra ürünler artık daha kalitesiz olarak çıkmaya başladı.

Yazılım güncellemeleri vs gelmiyor gibi gibi durumlar var şu anda uygulaması hala problemli doğru düzgün bir şey sağlayamıyor.

Bulamadım hocam bende yazmıyor Cloud 3 diye mi çünkü o olay Cloud 2 de vardı galiba.

Ben mesela sadece pil durumunu öğrenmek ve otomasyon yaptım 7.1 için oyunları açınca otomatik açılıor bende bu yüzden kullanıyorum yoksa bir halta yaramaz benim gözümde

Bulamadım hocam bende yazmıyor Cloud 3 diye mi çünkü o olay Cloud 2 de vardı galiba.

Model numarası nedir orada yazyor olması lazım

NGenuity'de DTS:X'i devre dışı bırakmak ve DTS Sound Unbound'u indirmek ve orada Surround sesi etkinleştirmektir. Ekolayzır için NGenuity'yi silip yeniden yüklemeyi deneyin. Ekolayzer ayarlarım: (32Hz: 5.0dB) (64Hz: 3.0dB) (125Hz: 1.5dB) (250Hz: 0.0dB) (500Hz: -1.0dB) (1KHz: -1.5dB) (2KHz: 0.0dB) (4KHz: 2.0dB) (8KHz: 5.0dB) (16KHz: 3.5dB). Bu ayarları yapın bir etkisi olacaktır redditten aldım

Ben mesela sadece pil durumunu öğrenmek ve otomasyon yaptım 7.1 için oyunları açınca otomatik açılıor bende bu yüzden kullanıyorum yoksa bir halta yaramaz benim gözümde.

Model numarası nedir orada yazyor olması lazım.

HP yapmış hocam.

Ne önerirsiniz kutudan baktım HP yazıyor ne yapmalıyım.

HP yapmış hocam.

Ne önerirsiniz kutudan baktım HP yazıyor ne yapmalıyım.

Yapabileceğiniz bir şey yok hocam zaten Cloud 3 serisini HP üretiyor diye biliyorum

Böyle kullanayım mı iade edeyim C2 Kingston üretimine mi geçeyim.

C2 bulmas zor onu da al iade et ile uğraşırsın pek uğraşmana gerek yok ayarlarını yap devam et benim fikrimce

C2 bulmas zor onu da al iade et ile uğraşırsın pek uğraşmana gerek yok ayarlarını yap devam et benim fikrimce.

727a9AA yazanlar HP'nin galiba yazmayanlarda 4.5kdan başlıyor :(

Model numarasına bakıp karar vermek en doğrusu hocam.

Farklılık gösterebilir.

HP'den HyperX'e girdim öyle gözüküyor.
Nerede yazıyor model numarası tam bulamadım galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı