Valla bende duydum o sesi kısık mevzusunu ne için böyle dediklerini anlamıyorum.
Ben genelde normal ses düzeylerinde kullanan biriyim bu kulaklıkta sesi %45 de kullanıyorum çoğu oyunda fazla bile geldiği oluyor, ses seviyesi gayet yeterli.
Bas yok mevzusuna gelirsek ne yalan söyleyeyim ben ne basdan ne tizden anlarım öyle çok bi müzik dinleme merakımda yok müzik de dinlemiyorum bana sesi ilk taktığımda çok kötü bir kulaklıktan geçtiğim için mi yoksa kulaklığın sesi gerçekten iyi olduğu için mi bilmiyorum ama çok güzel geldi sonradan oyunlarda sesin biraz boğuk geldiğini fark ettim ve eq araştırması yaptım şuanda eklediğim fotoğraftaki eq ayarını kullanıyorum ve çok memnunum temiz bir şekilde tüm sesler geliyor.
Eki Görüntüle 2402588
Birde eklemem gerek birşey var kulaklık ilk geldiğinde fabrikasyon olarak 2 kanal. 16 bit. 48000 hz olarak geliyor alttaki videoda 10:15 dakikasında da gösteriyor, ben ilk aldığımda bu ayarları yaptım bu ayarlar olmadan belki ses kısık vs. geliyor olabilir bunlar yapıldıktan sonra gerçekten çok iyi bir ses performansına sahip oluyor.
Dostum aldım kulaklığı, rica etsem sendeki EQ ayarlarını sayı şeklinde söyleyebilir misin?
Cloud 3 yerine fifine h9 daha iyi bir seçenek, hazır itopyada da indirimdeyken yapıştırın gitsin.Cloud 3 kablolu almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Dostum aldım kulaklığı, rica etsem sendeki EQ ayarlarını sayı şeklinde söyleyebilir misin?
Merhaba, evet memnunum Wireless olması çok büyük bir avantaj. Ayrıca aldığımdan beri şarj etmedim%80le geldi şuan 60'larda cidden şarjı bitmiyor. Onun dışında müzik konusunda Cloud 2'ye göre fark hissediliyor. Bence müzik kalitesi iyi fakat ses konusunda iyi anlayan biriyseniz tatmin etmeyebilir.Hocam ürünü ben de değerlendiriyorum da şu anda memnun musunuz? Arctis 5'ten geçmeyi planlıyorum ses kalitesi müzik dinlerken falan çok mu yetersiz seviyede? Bir de saçta iz falan bırakıyor mu? Ürün hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim iyi günlerde kullanın.
Ses yüksekliği konusunda sorun yaşamadım ortalama Windows'ta 30-40 arası kullanıyorum gayette yeterli. EQ ayarlarında hazır gelen modlardan biride "Bass Boost" bunu kullanıyorum benim için yeterli oluyor fakat sizin için önemliyse tatmin etmicektir. Çünkü sesi %100 yaptığınızda en basslı şarkıda bile o vuruşu tam hissedemiyorsunuz, biraz havada kalıyor.Bu aralar bu kulaklığı alacağım sanırım ama bass konusuna ne dersiniz hocam?
Bass benim için önemli dolayısıyla cevabınız da önemli. Çoğu kullanıcı zayıf olduğu yönünde geribildirim vermiş ama EQ ayarıyla belki bir ümit çözebilmişsinizdir diye ümit ederek soruyorum.
Ses yüksekliği konusunda da sanırım sorun yaşamadınız diye düşünüyorum.
İnsanlar bu ses yüksekliği mevzusuna bence gereksiz takılıyor, aldığınız şey zaten kulaklık hoparlör değil ki. Onun dışında memnun kalmanıza sevindim güle güle kullanın.Merhaba, evet memnunum Wireless olması çok büyük bir avantaj. Ayrıca aldığımdan beri şarj etmedim%80le geldi şuan 60'larda cidden şarjı bitmiyor. Onun dışında müzik konusunda Cloud 2'ye göre fark hissediliyor. Bence müzik kalitesi iyi fakat ses konusunda iyi anlayan biriyseniz tatmin etmeyebilir.
Ses yüksekliği konusunda sorun yaşamadım ortalama Windows'ta 30-40 arası kullanıyorum gayette yeterli. EQ ayarlarında hazır gelen modlardan biride "Bass Boost" bunu kullanıyorum benim için yeterli oluyor fakat sizin için önemliyse tatmin etmicektir. Çünkü sesi %100 yaptığınızda en basslı şarkıda bile o vuruşu tam hissedemiyorsunuz, biraz havada kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.