Kablosuz tabii ki hocamHyperX Cloud 3 almayı düşünüyorum ama kablolu mu alsam kablosuz mu alsam bilemiyorum, neredeyse hep oyun için kullanacağım Valorant, CS gibi oyunlar için.
Wireless konforu çok ayrıdır.Doğru eq ayarlarını yaparsan güzel bir şekilde kullanırsın.HyperX Cloud 3 almayı düşünüyorum ama kablolu mu alsam kablosuz mu alsam bilemiyorum, neredeyse hep oyun için kullanacağım Valorant, CS gibi oyunlar için.
Kablosuz tabii ki hocam.
1 aydır HyperX Cloud III Wireless kullanıyorum Razer'den HyperX'e geçince ne oluyor dedim. Çok beğenerek kullanıyorum öneririm aldırın aldırtın.
Hayır sesler gecikmeli değil mikrofonu gayet güzel hocam.Hocam şöyle söylentiler var mikrofon sesleri kötü veriyormuş kabloluya göre veya sesler gecikmeli geliyormuş bunlar da FPS oyunu oynadığım için çok büyük etkenler benim için böyle bir şey var mı yoksa hurafeden mi ibaret veya kablosuz bağlanıcağım için bilgisayarın FPS performansına etki eder mi kulaklık. Kusura bakmayın çok bilgim yok.
Wireless konforu çok ayrıdır. Doğru EQ ayarlarını yaparsan güzel bir şekilde kullanırsın.
Gayet iyi dediğim gibi fakat ben dtsX açmadan kullanıyorum daha iyi.Hocam mikrofon kalitesi nasıl veya ses gecikmesi ses kalitesizliği falan yaşıyor musun veya yaşadın mı?
Gayet iyi dediğim gibi fakat ben DTS:X açmadan kullanıyorum daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.