HyperX Cloud 3 vs HyperX Cloud 3 Wireless

Syrex467

Femtopat
Daha fazla  
HyperX Cloud 3 almayı düşünüyorum ama kablolu mu alsam kablosuz mu alsam bilemiyorum, neredeyse hep oyun için kullanacağım Valorant, CS gibi oyunlar için.

1 aydır HyperX Cloud III Wireless kullanıyorum Razer'den HyperX'e geçince noluyo dedim. Çok beğenerek kullanıyorum öneririm aldırın aldırtın.

Kablosuz tabii ki hocam.

Hocam şöyle söylentiler var mikrofon sesleri kötü veriyormuş kabloluya göre veya sesler gecikmeli geliyormuş bunlar da FPS oyunu oynadığım için çok büyük etkenler benim için böyle bir şey var mı yoksa hurafeden mi ibaret veya kablosuz bağlanıcağım için bilgisayarın FPS performansına etki eder mi kulaklık. Kusura bakmayın çok bilgim yok.

1 aydır HyperX Cloud III Wireless kullanıyorum Razer'den HyperX'e geçince ne oluyor dedim. Çok beğenerek kullanıyorum öneririm aldırın aldırtın.

Hocam mikrofon kalitesi nasıl veya ses gecikmesi ses kalitesizliği falan yaşıyor musun veya yaşadın mı?

Hocam şöyle söylentiler var mikrofon sesleri kötü veriyormuş kabloluya göre veya sesler gecikmeli geliyormuş bunlar da FPS oyunu oynadığım için çok büyük etkenler benim için böyle bir şey var mı yoksa hurafeden mi ibaret veya kablosuz bağlanıcağım için bilgisayarın FPS performansına etki eder mi kulaklık. Kusura bakmayın çok bilgim yok.
Hayır sesler gecikmeli değil mikrofonu gayet güzel hocam.

Gayet iyi dediğim gibi fakat ben DTS:X açmadan kullanıyorum daha iyi.

Bir de denk geldin mi hiç kanka robotikleşme sorunu vs oluyormuş bazılarında o ayarlardan kaynaklı mı yoksa bazıları sorunlu mu ve alırsam kulaklığı nereden almalıyım Vatan'dan almak mantıklı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı