HyperX Cloud 3 vs HyperX Cloud Alpha S

kemwl

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda şu anki kulaklığım eskidiğinden dolayı yeni bir oyuncu kulaklığı alacağım. Aklımdaki modeller HyperX Cloud 3, HyperX Cloud Alpha S, Corsair HS80 ve Razer BlackShark v2. bayağı bir araştırma yaptım fakat herkes farklı önerilerde bulunuyor. FPS ve rekabetçi oyunlar oynarım, hikayeli oyunlar çok fazla oynamam ama bazen bakarım, müzik dinlerim, müzik dinlerken oyun oynarım, yarış oyunları oynarım (araba sesi kaliteli duyulursa iyi olur). Mikrofon kalitesine çok önem vermiyorum, benim baktığım özellikler sadece, kaliteli bas ve ses, normal oyunlar ve FPS oyunlarında iyi performans. Benim aklımdaki modellerden başka bir model önerirseniz kablolu modeli olan bir kulaklık önerirseniz sevinirim.

Selamlar, yakın zamanda şu anki kulaklığım eskidiğinden dolayı yeni bir oyuncu kulaklığı alacağım. Aklımdaki modeller HyperX Cloud 3, HyperX Cloud Alpha S, Corsair HS80 ve Razer BlackShark v2. FPS ve rekabetçi oyunlar oynarım, hikayeli oyunlar çok fazla oynamam ama bazen bakarım, müzik dinlerim, müzik dinlerken oyun oynarım, yarış oyunları oynarım (araba sesi kaliteli duyulursa iyi olur). Mikrofon kalitesine çok önem vermiyorum, benim baktığım özellikler sadece, kaliteli bas ve ses, normal oyunlar ve FPS oyunlarında iyi performans. Benim aklımdaki modellerden başka bir model önerirseniz kablolu modeli olan bir kulaklık önerirseniz sevinirim.
Cloud 3 yerine 3S tercih edin onun dışında HS80'de iyi onun ile ikisinden birini alabilirsiniz

Güzel bir modele benziyor fakat kablosuz kulaklıklarda gecikme sıkıntısı var diye biliyorum. Ondan biraz kaygılıyım kablosuz konusunda.

Vallahi hocam ona hiç dikkat etmedimde yoktur diye düşünüyorum 2.4G ile bağlanabiliyor sonuçta. Hiç öyle bir problemdende bahsedeni görmedim.

Güzel bir modele benziyor fakat kablosuz kulaklıklarda gecikme sıkıntısı var diye biliyorum. Ondan biraz kaygılıyım kablosuz konusunda.

Milisaniyeden bile azdır büyük ihtimalle o gecikme 4 5 yıldır Wireless kullanıyorum pişmanlıgım hiç olmadı bu konuda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı