HyperX Cloud 3 vs HyperX Cloud Alpha S

Güzel bir modele benziyor fakat kablosuz kulaklıklarda gecikme sıkıntısı var diye biliyorum. Ondan biraz kaygılıyım kablosuz konusunda.
Kesinlikle hayır, kendim Cloud 3 S kullanıcısıyım ilk aldığım üründe sıkıntı çıktı statik ses geliyordu sağ tarafından kulaklığın ses kaydı istediler sadece ve sonrasında yenisini gönderdiler direkt istersen atabilirim

HyperX tercih ederdim bundan dolayı çok çok saygılı ve ilgili bir destek birimleri var

BlackShark V3 öneririm kablosuz ve gecikmesi 10ms (Şuan en için iyisi)

BlackShark V3 öneririm kablosuz ve gecikmesi 10ms (Şuan en için iyisi)
Bu tarz 4-5 MS değerler fazla fark edilmez ses kasma açısından. Blackshark V3 bir tek mikrofon açısından çok iyi, malzeme kalitesi, rahatlık olarak aynı, ses kasma ve ses kalitesi bakımından Cloud 3 S daha iyi bir performans veriyor diyebilirim zaten 3S DTS lisansı ile çok daha üst bir noktaya çıkartıyor oyunda ses kasmayı ve film kalitesini ayrıca maalesef Blackshark daha agresif bir bass ve ses modülü kullanıyor örneğin fazla bass gerçekten kafayı ağrıtabiliyor bundan dolayı daha dengeli bir ses modülü olan 3S daha mantıklı tercih olacaktır ama Razer'da kesinlikle çok iyi iş çıkarmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı