HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

FosurtHan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : Gigabyte B450m s2h
İşlemci : AMD Ryzen 5 3500X 3.6 GHz
Ekran Kartı : Sapphire RX 5500XT 8GB
Ram : Corsair 16GB Vengeance 3000mhz
Ssd Nvme : Toshiba OCZ RC500 500 GB
Hdd : Seagate Barracuda 1TB
İşletim Sistemi : Windows 11 Professional
Kablosuz modeli alınır mı? Yoksa kablolu modeli daha mı iyi? Bu fiyat aralığında daha iyi bir kulaklık var mı?

Ses ve mikrofon benim için çok önemli. CS2 tarzı FPS oyunlarını sıkça oynuyorum, ses kasma konusunda başarılı mı? Bugüne kadar hiç iyi bir kulaklığım olmadı, hep ucuz kulaklıklar kullandım. Bu kulaklığı alsam beni tatmin eder mi?

Bazı kulaklıklar arızalı geliyor. Kimisi ses iyi kimisi ise az geldiğini söylüyor bundan dolayı. Mikrofon konusunda girişini 32khz ayarlayınca gayet tatmin edici kalitede ses iletiyor.

Kulaklığı almıştım. Cızırtı problemi olduğu için değişim istedim. Elime ulaşınca hala satın almamışsan ve yazmayı unutmazsam fikirlerimi iletirim.

Bazı kulaklıklar arızalı geliyor. Kimisi ses iyi kimisi ise az geldiğini söylüyor bundan dolayı. Mikrofon konusunda girişini 32khz ayarlayınca gayet tatmin edici kalitede ses iletiyor.

Kulaklığı almıştım. Cızırtı problemi olduğu için değişim istedim. Elime ulaşınca hala satın almamışsan ve yazmayı unutmazsam fikirlerimi iletirim.
Çok iyi olur hocam teşekkürler

Yani bilmiyorum ama ben Arctis Nova 5 ile arasında kalıp bunu aldım çünkü Cloud 2 bile yıllardır kullanılıyor bu da uzun gider diye düşündüm.
Materyal kalitesini çok beğendim ben, kaliteli hissettiriyor. Bu arada sormayı unuttum. Kulaklığın firmware güncellemesini yapmış mıydın? Güncellemeden sonra arızayı farkettim. Bazıları güncellememek daha iyi diyor ne düşünüyorsun?

Materyal kalitesini çok beğendim ben, kaliteli hissettiriyor. Bu arada sormayı unuttum. Kulaklığın Firmware güncellemesini yapmış mıydın? Güncellemeden sonra arızayı fark ettim. Bazıları güncellememek daha iyi diyor ne düşünüyorsun?

Bende malzemesini çok beğendim çok iyi.
Firmware yaptığımı hatırlamıyorum ama HyperX yazılımını kurdum ve oradan eqolayzır ayarı yaptım sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı