IChaosXT
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, son günlerde bir kulaklık arayışına girdim neredeyse 1 haftadan fazla araştırma yaptım ama işin içinden çıkamadım bir sürü kulaklık gördüm, kronik sorunlarından tutun, ses kalitesine birçok özelliğine bakındım ancak tek başarılı gördüğüm (bu fiyat bandında) HyperX Cloud 3 Wireless modeliydi. Gerek ergono misinden, gerek fiyatıyla, malzeme kalitesiyle şahane bir kulaklık olduğunu okudum ancak yine de ben bu kulaklığı almaya korkuyorum. Sebebi ise kulaklığın sesinin az olduğu, boğuk olması, bassı yok gibi bazı sorunlar duydum. Yani anlayacağınız faydalı yorum kadar bir o kadar da bu sesinin az olduğu yorumlarını okudum. Kimisi var kimisi yok diyor anlamadım, bu sorun fabrika çıkışlı mı yoksa direkt böyle bir sorun var mı driverle mi alakalı bildirirseniz sevinirim, iade işlerine girmek istemiyorum bu yüzden tek seferde halletmek istiyorum.
Ek olarak bassı yok mu az mı? Azsa sıkıntı yok EQ ile halledebilirim çok çok az bile olsa bana yeter ama yabancı bir YouTuber kulaklığın bassının HyperX Alpha W'den bile daha iyi olduğunu söylemişti diye biliyorum, bunu da Technopat'taki konularda rastladım yine de bassı yok diyenler olmuş.
Sizce alınır mı?
Ek olarak bassı yok mu az mı? Azsa sıkıntı yok EQ ile halledebilirim çok çok az bile olsa bana yeter ama yabancı bir YouTuber kulaklığın bassının HyperX Alpha W'den bile daha iyi olduğunu söylemişti diye biliyorum, bunu da Technopat'taki konularda rastladım yine de bassı yok diyenler olmuş.
Sizce alınır mı?