HyperX Cloud 3 Wireless kullanıyorum. Ses seviyesini 100'e aldıgımda kulaklık hoparlore donusuyordu yuzde 2 yetiyordu ama bir anda ne olduysa 100'e alsam bile cok az geliyor, ne yapmam lazım sesi eski haline getirmek icin?
Ben de bu kulaklığı kullanıyorum. Aldığımdan beri ortalama ses seviyelerindeydi. Bence sizin cihazınızda kalibrasyon sorunu gibi bir şey oluşmuş ve normale dönmüş. Normalinde %2 ses seviyesinde zaten yeterli ses vermiyordu.
Selamlar, bu tarz sorunları buraya yazmak yerine ürünü üreten firma'ya mail gönderip fikir alış verişi yapmak mantıklı olmaz mı?
Buradaki herkes kişisel deneyimlerini paylaşır.
İşin özü için, mail gönderin.
Selamlar, bu tarz sorunları buraya yazmak yerine ürünü üreten firma'ya mail gönderip fikir alış verişi yapmak mantıklı olmaz mı?
Buradaki herkes kişisel deneyimlerini paylaşır.
İşin özü için, mail gönderin.
Hocam, bu platform yalnızca kişisel deneyimlerin paylaşılması için oluşturulmuş bir yer değil. Kullanıcılar, kendi yaşadıkları sorunları da burada paylaşabilirler ve böylece daha önce aynı sorunu yaşamış kullanıcıların nasıl bir yol izlediklerini öğrenebilirler. Size bu arada katılıyorum, bence de üretici firma ile iletişime geçmek en doğrusu fakat iletişime geçmeden önce forumlarda bir cevap aramak da oldukça mantıklı bir eylem. Saygılar.