HyperX Cloud 3 Wireless S uzun süreli kullanım incelemesi

Yok hocam ben kullanmıyorum siz ses ile ilgili şeyleri yükleyin eğer düzelmezse iade edersiniz bunları yüklemek iadeyi filan iptal etmez. Sorun olmaz.

Mesela ben HyperX Alloy Rise 75 klavye aldım klavye çok güzel ne zaman programı yükledim otomatik Firmware güncellemeyi yükledi klavye bildiğiniz bağlantı kurmamaya sonra 2 tane tuş LED'i takıldı kaldı yani renk olarak sabit. Bildiğiniz bozuldu yani reset vs ne yaptıysam yok Trendyol üzerinden overgame satıcısından almıştım hemen iade oluşturdum iade ettim sorunsuz. Fotoları aldım olayı da olduğu gibi yazdım.

Sonra araştırdım ki bu modelin sadece 75 versiyonunda var. 100'lük büyük klavyesi de vardı onda yok mesela böyle bir sorun hani bu sürücüleri güncellemeniz mantıken daha iyi hale gelmesine yol açabilir belki de açmayabilir bunu bilemeyiz tabii ama sizin cayma hakkınız var ürün de zaten bir sorun varsa ya da memnun değilseniz iade edersiniz.

üründe sorun var mı bilmiyorum ama olduğunu da zannetmiyorum çünkü alan bi kaç kişide ses konusunda pek memun kalmamış herhalde sesler boğuk ve düşük geliyo o sürücüyü de kurdum size ss attığım kısımdaki ama bi fark olmadı yani olduysa da öyle anlaşılıcak tatmin edici bi fark olmadı öyle diyeyim switchli olan yazıya da bastım ama gene de bi fark hissedemedim iade edicem galiba ya da gerçekten bu kulaklıktan anlayan bi arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim

Ses seviyesi konusunda başta benide tatmin etmedi Eq ayarı yaptım biraz ve şuan beni tatmin ediyor zaten ses kalitesi anlamında harika diyebilirim

Biraz ekolayzer yapmanız lazım genelde düz hali çoğu kulaklık tatsız olur. Yanlış anlamayın size istinaden demiyorum ama büyük ve düzgün inceleme kanalları müzik vs konusunda bayağı iyi diyorlar. Bir önceki 3 versiyonuna göre.

Evet hocam ben mesela Cloud 2 kullaniyodum 4 yıldır adamlar ses seviyesini fazla yapmış ee haliyle yeni kulaklıklar genel olarak daha dengeli olunca bize en azından bana az geldi başta ama şuan default haliyle bile çok iyi

@KNT1 yaptığınız eq ayarları nelerdir
Vallahi hocam fazla bir olayı yok aslinda
32 ve 64Hz olanları 3db diğer kalanlarin hepsi 2db yaptım ben ses beni tatmin edecek kadar iyileşti sizde olmazsa 3db deneyin 4db deneyin

Vallahi hocam fazla bir olayı yok aslinda
32 ve 64Hz olanları 3db diğer kalanlarin hepsi 2db yaptım ben ses beni tatmin edecek kadar iyileşti sizde olmazsa 3db deneyin 4db deneyin
yaptığınız ayarları paylaşırsanız sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…