HyperX Cloud 3 Wireless vs Arctis 7 vs Barracuda X

yamaclinx

Centipat
Daha fazla  
Barracuda X aldim fakat sesi Full acinca dip ses oluyor. İade edip aynisini mi alsam yoksa HyperX ya da SteelSeries'e mi yonelsem FPS hikayeli oyunlar icin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bercuda X aldim fakat sesi Full acinca dip ses oluyor. İade edip aynisini mi alsam yoksa HyperX'ya da SteelSeries'e mi yonelsem FPS hikayeli oyunlar icin?

Ben 7000 bütçe ile kulaklık alacaktım. Hem BS V2 Pro'nun hem de SteelSeries Nova 7P'nin kronik sorunları vardı o yüzden şu an indirimde olan Cloud 3'e yöneleceğim.

Ben 7000 bütçe ile kulaklık alacaktım. Hem BS V2 Pro'nun hem de SteelSeries Nova 7P'nin kronik sorunları vardı o yüzden şu an indirimde olan Cloud 3'e yöneleceğim.

Hocam td.com'da 4 bin TL'ye düsüyor SteelSeries Arctis 7. İncelemeni oneririm.

Barracuda oyun oynarken duyulmuyor bu arada. Gayet güzel kulaklık KYK'da oda arkadaşımda vardı arada kullandım çok memnundum.

Hocam td.com'da 4 bin TL'ye düsüyor SteelSeries Arctis 7. İncelemeni oneririm.
cloud 3w ses sorunundan ve ayni fiyatta arctis 7 daha iyi oldugu soyleniyor o yuzden kafam karisti

Barracuda oyun oynarken duyulmuyor bu arada. Gayet güzel kulaklık KYK'da oda arkadaşımda vardı arada kullandım çok memnundum.
hocam bende begendim fakat sesi fulleyince dip ses sorunu olusuyor iade edip farklı modele mi kaysam yoksa degistirsem mi diye düsünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı