HyperX Cloud 3 Wireless vs SteelSeries Arctis 7+

Bütçe
7000
Nova 7 daha çoklu kullanıma yönelik bir kulaklık yani aynı anda hem telefonunuza hem de bilgisayarınıza bağlı olup telefona çağrı gelince tek tıkla telefon çağrısına geçme gibi artılarınız oluyor. Sadece malzeme kalitesi, ses olarak C3 daha iyi. Uygulama alanlar dediğiniz Dolby Atmos herhalde. 40TL'ydi en son. Steelseries ile alanlar da var çünkü Steelseris'in Sonar'ı ses bozuyor. C3 ile ilgili app konusunda bir bilgim yok sorunu olduğuna dair.
HS80 max 6000 TL şu an itopya da direk dolby destekli sizce HS80 max mi Cloud 3 kablosuz mu?
 
HS80 Wireless önermeyeceğiniz bir ürün müdür hocam? Bende HS80 Wireless almayı düşünüyordum açıkçası
Önerip önermeyeceğim kaç TL fiyattan satıldığına bağlı hocam. 6000TL bandındaysa önereceğim bir kulaklık olmaz tek amaç mikrofon değilse. Tek amaç mikrofonsa da zaten Blackshark V2 Pro seçeneği de hepsinden daha iyi mikrofon olarak.
 
Önerip önermeyeceğim kaç TL fiyattan satıldığına bağlı hocam. 6000TL bandındaysa önereceğim bir kulaklık olmaz tek amaç mikrofon değilse. Tek amaç mikrofonsa da zaten BlackShark V2 Pro seçeneği de hepsinden daha iyi mikrofon olarak.


Bu konuya maksimum 5.5k bandında olacak şekilde öneri yapabilir misiniz? Buradan uyarı yemeyeyim sorup hocam. (konu başlığına takılmayın, yeni konu açamadığım için oradan devam etmek zorunda kaldım)
 
Cloud 3 Wireless.

Bu konuya maksimum 5.5k bandında olacak şekilde öneri yapabilir misiniz? Buradan uyarı yemeyeyim sorup hocam. (konu başlığına takılmayın, yeni konu açamadığım için oradan devam etmek zorunda kaldım)
Cloud 3 Wireless soundstage, imaging ve 130 saat batarya süresiyle en iyi kulaklık 5000TL bandında.
 
Bütçen 9'a uzanırsa G Pro X 2 en iyi Wireless kulaklık ama şahsen parasını da hak eden ekstrem bir şey sunmuyor. Bence bu bütçede kalıp C3 almanız iyi olabilir. Türkiye'de satılsa Astro A50 X de önerebilirdim ama satılmıyor maalesef.
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın bütçemi zorlayıp G Pro X 2 alsam ne yönden daha iyi olur neler fark eder ? Ürün yeni çıkmış sanırım pek bir inceleme bulamadım.
 

Geri
Yukarı