HyperX Cloud 3S Wireless dongle, güncelleme yapılmasına rağmen çalışmıyor

Showtime

Kilopat
HyperX Cloud 3S Wireless dongle bağlıyorum. Firmware Update yaptım. İlk yaptığımda çalıştı, bilgisayarı kapatıp açtığımda çalışmadı. Fotoğrafları aşağıya bıraktım. Hem normal sürümü hem beta sürümünü indirdim. İki sürümü de sildim, yeniden yükledim. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    599,9 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    221,9 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud 3S Wireless dongle bağlıyorum. Firmware Update yaptım. İlk yaptığımda çalıştı, bilgisayarı kapatıp açtığımda çalışmadı. Fotoğrafları aşağıya bıraktım. Hem normal sürümü hem beta sürümünü indirdim. İki sürümü de sildim, yeniden yükledim. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Başka bilgisayarda denedinizmi?

I recently updated my headset and unplugged the dongle, then it stopped detecting my PC but i found a fix:

1. Hold down your Power button when the headset is off until it starts blinking Green and red
  2. Plug in your HyperX Wireless adapter into your pc/laptop.
  3. Press the button ON THE ADAPTER, the button is the thing that sticks in so you need to get a needle to press it.
  4. Hold down the button on the adapter until it is Solid red.
Congrats! It works!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir aralar böyle düzeltmiştim, bu yöntemi deneyin.

I recently updated my headset and unplugged the dongle, then it stopped detecting my PC but i found a fix:

1. Hold down your Power button when the headset is off until it starts blinking Green and red.
  2. Plug in your HyperX Wireless adapter into your pc/laptop.
  3. Press the button on the adapter, the button is the thing that sticks in so you need to get a needle to press it.
  4. Hold down the button on the adapter until it is Solid red.
Congrats! It works!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir aralar böyle düzeltmiştim, bu yöntemi deneyin.

Güç tuşuna kapalıyken basıyorum uzun süre ama sadece beyaz yanıyor bende sizde yeşil ve kırmızı oluyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı